-->

Kavara Nuri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kavara Nuri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kavara Nuri kitabını inceleyeceğiz. Önder Şuşoğlu tarafından yazılan Kavara Nuri kitabı 2014-09-03 tarihinde yayınlanmıştır. Kavara Nuri kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup POSTİGA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kavara Nuri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Önder Şuşoğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kavara Nuri Kitabı Tanıtım Bülteni

Önder Şuşoğlu tarafından kaleme alınmış Kavara Nuri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Her satırı, bir sonraki sayfaya ulaşmak için hızlıca okurken, olayın sırrını çözmek için kahramanıyla yarışacağınız bir polisiye roman! Sıradan bir cinayet, İstanbul asayişini alarma geçirir… Çünkü öldürülen kişi ünlü bir profesördür. Faili yakalanmıştır, ama cinayet tam anlamıyla çözülemez. Bir süredir geri görevde tutulan zeki, sıradışı Komiser Kavara Nuri, tekrar Cinayet Büro'ya çağırılır. Zaten protokollerden hoşlanmayan bu asi komiserden başkası da cinayeti çözebilecek kapasitede değildir. Kavara Nuri, soruşturmayı ele alıp incelemeye başladıktan sonra ardı ardına doktor cinayetleri işlenir. Yoksa bu cinatelerin nedeni büyük bir örgütlenme midir?


Kavara Nuri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kavara Nuri


Kavara Nuri Kitabı İndirme Linkleri


Kavara Nuri Pdf İndirme Linkleri

Kavara Nuri Yandex Disk Pdf İndir

Kavara Nuri Google Drive Pdf İndir


Kavara Nuri Epub İndirme Linkleri

Kavara Nuri Yandex Disk Ebup İndir

Kavara Nuri Google Drive Epub İndir


Kavara Nuri Mobi İndirme Linkleri


Kavara Nuri Yandex Disk Mobi İndir

Kavara Nuri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kavara Nuri Etiketleri

Kavara Nuri kitabı hakkında genel bilgiler, Kavara Nuri kitabının yazarı kimdir, Kavara Nuri kitabının özeti, Kavara Nuri pdf indirme linki, Kavara Nuri epub indirme linki, Kavara Nuri mobi indirme linki, Kavara Nuri kitabını indir, Kavara Nuri kitabı tanıtım bülteni, Kavara Nuri arka kapak yazısı, Kavara Nuri kitabı kaç sayfa, Kavara Nuri hangi yayınevi tarafından basıldı, Kavara Nuri kitabının türü nedir, Kavara Nuri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information