-->

Kara Lanet / Vesallius'un Sırları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kara Lanet / Vesallius'un Sırları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kara Lanet / Vesallius'un Sırları kitabını inceleyeceğiz. Jordi Llobregat tarafından yazılan Kara Lanet / Vesallius'un Sırları kitabı 2017-01-01 tarihinde yayınlanmıştır. Kara Lanet / Vesallius'un Sırları kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup BÜYÜKADA YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kara Lanet / Vesallius'un Sırları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jordi Llobregat tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kara Lanet / Vesallius'un Sırları Kitabı Tanıtım Bülteni

Jordi Llobregat tarafından kaleme alınmış Kara Lanet / Vesallius'un Sırları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Barselona 1888; güneş battığında genç kızlar ortadan kaybolur... Hiçbir şey göründüğü gibi değil. Kimse güvende değil. Bazı sırlar ortaya hiç çıkmamalıdır. "Deha dışında her şey ölümlüdür." Andreas Vesalius, 1564 Barselona, Mayıs 1888. İspanya'nın ilk Uluslararası Fuarının açılışına haftalar kala şehirde genç kızların cesetleri ortaya çıkmaya başlar ve bedenlerinde vahşice oluşan izler unutulmuş eski bir laneti hatırlatır. Oxford Üniversitesi genç profesörü Daniel Amat, babasının ölüm haberini alınca yedi senenin ardından Barselona'ya dönmek zorunda kalır. Bir yandan acımasız katili bulmaya çalışırken bir yandan da kendi geçmişiyle yüzleşmek zorundadır. Correo de Barcelona Gazetesi'nde çalışan ve tek derdi onu üne kavuşturacak bir haber yakalamak olan Bernat Fleixa ve kendine has bir sırrı saklayan muhteşem tıp öğrencisi Pau Gilbert, güçlerini Daniel Amat ile birleştirerek katilin bulmayı arzuladığı ve dünyayı kökünden değiştirebilecek eski bir anatomi elyazmasını aramaya koyulurlar. 19. yüzyıl sonu Barselonasında sırlar, ihanetler ve yasak tutkular...


Kara Lanet / Vesallius'un Sırları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kara Lanet / Vesallius'un Sırları


Kara Lanet / Vesallius'un Sırları Kitabı İndirme Linkleri


Kara Lanet / Vesallius'un Sırları Pdf İndirme Linkleri

Kara Lanet / Vesallius'un Sırları Yandex Disk Pdf İndir

Kara Lanet / Vesallius'un Sırları Google Drive Pdf İndir


Kara Lanet / Vesallius'un Sırları Epub İndirme Linkleri

Kara Lanet / Vesallius'un Sırları Yandex Disk Ebup İndir

Kara Lanet / Vesallius'un Sırları Google Drive Epub İndir


Kara Lanet / Vesallius'un Sırları Mobi İndirme Linkleri


Kara Lanet / Vesallius'un Sırları Yandex Disk Mobi İndir

Kara Lanet / Vesallius'un Sırları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kara Lanet / Vesallius'un Sırları Etiketleri

Kara Lanet / Vesallius'un Sırları kitabı hakkında genel bilgiler, Kara Lanet / Vesallius'un Sırları kitabının yazarı kimdir, Kara Lanet / Vesallius'un Sırları kitabının özeti, Kara Lanet / Vesallius'un Sırları pdf indirme linki, Kara Lanet / Vesallius'un Sırları epub indirme linki, Kara Lanet / Vesallius'un Sırları mobi indirme linki, Kara Lanet / Vesallius'un Sırları kitabını indir, Kara Lanet / Vesallius'un Sırları kitabı tanıtım bülteni, Kara Lanet / Vesallius'un Sırları arka kapak yazısı, Kara Lanet / Vesallius'un Sırları kitabı kaç sayfa, Kara Lanet / Vesallius'un Sırları hangi yayınevi tarafından basıldı, Kara Lanet / Vesallius'un Sırları kitabının türü nedir, Kara Lanet / Vesallius'un Sırları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information