-->

Kar Tanesi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kar Tanesi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kar Tanesi kitabını inceleyeceğiz. Recep Şık tarafından yazılan Kar Tanesi kitabı 2018-02-21 tarihinde yayınlanmıştır. Kar Tanesi kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kar Tanesi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Recep Şık tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kar Tanesi Kitabı Tanıtım Bülteni

Recep Şık tarafından kaleme alınmış Kar Tanesi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kar tanelerini sır penceresinde incelediğimizde karşımıza çıkan tablo insana küçük dilini yutturacak cinsten. Her birinin birbirinden farklı oluşu bir yana, hayranlık uyandıracak bir matematik ile harmanlanmış sanat eseri olduğunu fark edeceğiz. Belki de kar tanelerinden çok dersler çıkarmamız lazım, mesela her şeyin birbirinden farklı da olsa güzel olduğunu veya birlikte çığ olup büyük bir güce sahip olabileceklerini... Kar tanesinin huzurunu ve sessizliğini vermeli en azından insanoğlu kendine. Bu arada sen mi kızdın kelebeklere, gururludur onlar, hemen göçerler dünyadan...


Kar Tanesi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kar Tanesi


Kar Tanesi Kitabı İndirme Linkleri


Kar Tanesi Pdf İndirme Linkleri

Kar Tanesi Yandex Disk Pdf İndir

Kar Tanesi Google Drive Pdf İndir


Kar Tanesi Epub İndirme Linkleri

Kar Tanesi Yandex Disk Ebup İndir

Kar Tanesi Google Drive Epub İndir


Kar Tanesi Mobi İndirme Linkleri


Kar Tanesi Yandex Disk Mobi İndir

Kar Tanesi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kar Tanesi Etiketleri

Kar Tanesi kitabı hakkında genel bilgiler, Kar Tanesi kitabının yazarı kimdir, Kar Tanesi kitabının özeti, Kar Tanesi pdf indirme linki, Kar Tanesi epub indirme linki, Kar Tanesi mobi indirme linki, Kar Tanesi kitabını indir, Kar Tanesi kitabı tanıtım bülteni, Kar Tanesi arka kapak yazısı, Kar Tanesi kitabı kaç sayfa, Kar Tanesi hangi yayınevi tarafından basıldı, Kar Tanesi kitabının türü nedir, Kar Tanesi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information