-->

Kanatlarım Hep Can Acısı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kanatlarım Hep Can Acısı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kanatlarım Hep Can Acısı kitabını inceleyeceğiz. Esra Uçar tarafından yazılan Kanatlarım Hep Can Acısı kitabı 2015-01-15 tarihinde yayınlanmıştır. Kanatlarım Hep Can Acısı kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup DESTEK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kanatlarım Hep Can Acısı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Esra Uçar tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kanatlarım Hep Can Acısı Kitabı Tanıtım Bülteni

Esra Uçar tarafından kaleme alınmış Kanatlarım Hep Can Acısı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Zeytin ağaçları çıkıyor karşıma ilk… Yaşlı bir çift, Özgürlük Anıtı, yavrularına sarılmış portakal rengi kuş… sonra, enkaz yığınları, toplar tanklar, sedyelerde çocuklar… hepsi vurulmuş. Mideme bir sancı giriyor. Bir başka karede ise Maria. Hiç tanışmadığım ama benimle hayatı değişen Maria. Fotoğrafları komodinin üstüne bırakıyorum. Yunuslu cam fanusla, Cem'e sarıldığım fotoğrafın arasına. İki karış alana kaç dünya sığışıyor bir anda, kaç öykü… Evet genç adam... demek yangınlarımızı anlatacağız birbirimize... aşklarımızı, düşlerimizi... çocukluğumuzun salıncaklarını, kumdan kaleleri... gitmeleri, dönmeleri, sevgileri, acıları, gülmeleri... ve ayrılıkları. İyiyle kötünün bahçesinde gezmelerimizi... bulduklarımızı, kaybettiklerimizi. "Hepsini anlat" demişti uykuya dalmadan önce, "her gününü bilmek istiyorum". Her günümü anlatmak istiyorum ben de. İlk doğum günümü, annemi, adayı, denizi, yunusları, Gülüm'ü, yüzünü hayal meyal hatırladığım babamı. Madem kalmaya karar verdim... madem anlatacağız hepsini... nereden başlayacağımı bulmalıyım. Onun zamanları ne kadar net. Resimler var ve tarihler... benim içinse sadece Cem'den öncesi Cem'den sonrası. Ah Cem… öyle özledim, öyle acıyor ki canım… nasıl anlatılır bilmiyorum. Ölüm kaç kelimeye sığar? Yıldızlar olmasa ayı güneşten ayıramıyorken kaç zamandır, şimdi... sıraya koyabilir miyim hepsini? Sabah olmasına daha var. Uykusunda sıçrayıp duran kıvırcığa göz atıyorum. Bacağı endişelendiriyor beni. Büyük bir yara. Sargısı iyice kirlenmiş. Dikişlerinden kan sızıyor ama uyandırmaya kıyamıyorum. Artık biliyorum… Sör Marie'nin dediği gibi. Hayat sadece bir an... varlıkla yokluk arası bir an. Bir an küçüğüz bir an büyük. Bir an birlikteyiz bir an yalnız. Bir an hiç'iz bir an evren. Biz durmak istesek de zaman durmuyor. Kader sadece bir film, çoktan yazılmış, biz seyrediyoruz…


Kanatlarım Hep Can Acısı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kanatlarım Hep Can Acısı


Kanatlarım Hep Can Acısı Kitabı İndirme Linkleri


Kanatlarım Hep Can Acısı Pdf İndirme Linkleri

Kanatlarım Hep Can Acısı Yandex Disk Pdf İndir

Kanatlarım Hep Can Acısı Google Drive Pdf İndir


Kanatlarım Hep Can Acısı Epub İndirme Linkleri

Kanatlarım Hep Can Acısı Yandex Disk Ebup İndir

Kanatlarım Hep Can Acısı Google Drive Epub İndir


Kanatlarım Hep Can Acısı Mobi İndirme Linkleri


Kanatlarım Hep Can Acısı Yandex Disk Mobi İndir

Kanatlarım Hep Can Acısı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kanatlarım Hep Can Acısı Etiketleri

Kanatlarım Hep Can Acısı kitabı hakkında genel bilgiler, Kanatlarım Hep Can Acısı kitabının yazarı kimdir, Kanatlarım Hep Can Acısı kitabının özeti, Kanatlarım Hep Can Acısı pdf indirme linki, Kanatlarım Hep Can Acısı epub indirme linki, Kanatlarım Hep Can Acısı mobi indirme linki, Kanatlarım Hep Can Acısı kitabını indir, Kanatlarım Hep Can Acısı kitabı tanıtım bülteni, Kanatlarım Hep Can Acısı arka kapak yazısı, Kanatlarım Hep Can Acısı kitabı kaç sayfa, Kanatlarım Hep Can Acısı hangi yayınevi tarafından basıldı, Kanatlarım Hep Can Acısı kitabının türü nedir, Kanatlarım Hep Can Acısı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information