-->

Kadıköy’den Köprüaltı’na Hikayeler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler kitabını inceleyeceğiz. İlker Mumcuoğlu tarafından yazılan Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler kitabı 2016-11-25 tarihinde yayınlanmıştır. Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup YİTİK ÜLKE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İlker Mumcuoğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler Kitabı Tanıtım Bülteni

İlker Mumcuoğlu tarafından kaleme alınmış Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Anadoluhisarlı çocukluğum! Göksu kıyısında bir ahşap, salaş yuvada başlamıştı yaşantım. Babam Çubuklu'dan sonra kıyıda olan rakı fabrikasında çalışırdı. Kırk yılda bir rakılardı; ama daimi rakı kokardı, anason kokardı. Rakı kokuluydu canım babam. Anam daimi yuvamızda, aşımızı, işimizi yapar, aynı zamanda tığla oya yapardı. Kadınlar hayrandı anamın oyalarına. Biz sokakta koşup oynardık, o camdan hüzünlü hüzünlü dışarı bakardı.             Anadoluhisarı'na sonbaharlar ansızın basardı. Ağaçlar kızıl urbalarını kuşanır, boğaz ayazlarına hazırlanırdı.             Anadoluhisarı çarşısının ortasında Kavacık'a doğru çıkan çok hoş, dökülmüş sonbahar yapraklarıyla kaplı bir yolumuz vardı. Bu yol, ahşap binaların arasından yavaş yavaş yukarı doğu uzanır, binaların sonunda Anadoluhisarı'nın sırtlarına ulaşırdı.             Bu küçük korulara kız arkadaşlarımızla gizli gizli çıkıp adi şarap götürürdük.     Dimitrokopulo, Marmara ya da Mutuk favorimizdi.             Fonda dört dörtlük Boğaziçi, aşk diyarı!             Bir yudum şarap bir yudum öpücük, karşıda uçsuz bucaksız Boğaziçi.             Anadoluhisarı, Göksu, Dolaybağı, Toplarönü, Küçüksu hafızamıza bıçakla kazınıyordu.             Ali Abi'nin, Göksu kıyısındaki salaş arabasından götürdüğümüz çöp şiş; Ali Abi'nin Kara Kartal hakkındaki sıcak, doyumsuz hasbıhalı.             Anadoluhisarı, bütün sonbaharlarda aklıma, rüyalarıma üşüşüyor.             O sonbaharda koruda adi şarap içtiğim o kızı düşlüyorum!


Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler


Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler Kitabı İndirme Linkleri


Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler Pdf İndirme Linkleri

Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler Yandex Disk Pdf İndir

Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler Google Drive Pdf İndir


Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler Epub İndirme Linkleri

Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler Yandex Disk Ebup İndir

Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler Google Drive Epub İndir


Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler Mobi İndirme Linkleri


Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler Yandex Disk Mobi İndir

Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler Etiketleri

Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler kitabı hakkında genel bilgiler, Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler kitabının yazarı kimdir, Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler kitabının özeti, Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler pdf indirme linki, Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler epub indirme linki, Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler mobi indirme linki, Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler kitabını indir, Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler kitabı tanıtım bülteni, Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler arka kapak yazısı, Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler kitabı kaç sayfa, Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler hangi yayınevi tarafından basıldı, Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler kitabının türü nedir, Kadıköy'den Köprüaltı'na Hikayeler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information