-->

İyi Terörist Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İyi Terörist Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İyi Terörist kitabını inceleyeceğiz. Doris Lessing tarafından yazılan İyi Terörist kitabı 2018-10-09 tarihinde yayınlanmıştır. İyi Terörist kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İyi Terörist hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Doris Lessing tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İyi Terörist Kitabı Tanıtım Bülteni

Doris Lessing tarafından kaleme alınmış İyi Terörist kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İyi Terörist, IRA'ya katılmayı planlayan radikal bir gruba üye olan Alice Mellings'in öyküsünü anlatıyor. Harap haldeki bir evi, grubun genel merkez olarak kullanabilmesi için yenileyen ve onarımını sağlayan genç kadın, ideolojisiyle aldığı burjuva terbiyesi arasında bir köprü kurmaya çalışırken tepkisizlik ve kapitalist düzen içindeki toplumda değişiklik yaratmak isteyen, çeşitli eylemlerle halkı uyandırmaya çalışan arkadaşları da beklenmedik güçlüklerle karşılaşıyorlar. Alice'in ve anlatımın odağındaki evin bu eylemci grubun amaçlarının gerçekleşmesinde nasıl bir rol oynadığı, romanın da düğüm noktası. Nobel Ödüllü yazar Doris Lessing, 1985 yılında kaleme aldığı İyi Terörist'te evcil yaşamın ve başkaldırının inandırıcı bir portresini çiziyor. "Mükemmel bir roman, sağlam ve adil bir gerçekçiliğe sahip bir yapıt, kesinlikle çağdaş... Hangi koşullar bir araya gelince terörist bir eylem gerçekleşir? Lessing buna inandırıcı bir açıklama getiriyor." The Washington Post Book World


İyi Terörist Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İyi Terörist


İyi Terörist Kitabı İndirme Linkleri


İyi Terörist Pdf İndirme Linkleri

İyi Terörist Yandex Disk Pdf İndir

İyi Terörist Google Drive Pdf İndir


İyi Terörist Epub İndirme Linkleri

İyi Terörist Yandex Disk Ebup İndir

İyi Terörist Google Drive Epub İndir


İyi Terörist Mobi İndirme Linkleri


İyi Terörist Yandex Disk Mobi İndir

İyi Terörist Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İyi Terörist Etiketleri

İyi Terörist kitabı hakkında genel bilgiler, İyi Terörist kitabının yazarı kimdir, İyi Terörist kitabının özeti, İyi Terörist pdf indirme linki, İyi Terörist epub indirme linki, İyi Terörist mobi indirme linki, İyi Terörist kitabını indir, İyi Terörist kitabı tanıtım bülteni, İyi Terörist arka kapak yazısı, İyi Terörist kitabı kaç sayfa, İyi Terörist hangi yayınevi tarafından basıldı, İyi Terörist kitabının türü nedir, İyi Terörist kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information