-->

İyi Kadınlar Efsanesi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İyi Kadınlar Efsanesi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İyi Kadınlar Efsanesi kitabını inceleyeceğiz. Geoffrey Chaucer tarafından yazılan İyi Kadınlar Efsanesi kitabı 2018-05-30 tarihinde yayınlanmıştır. İyi Kadınlar Efsanesi kitabı Destan türünde yayınlanmış olup İMGE KİTABEVİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İyi Kadınlar Efsanesi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Geoffrey Chaucer tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İyi Kadınlar Efsanesi Kitabı Tanıtım Bülteni

Geoffrey Chaucer tarafından kaleme alınmış İyi Kadınlar Efsanesi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Mayıs ayının ilk gününde kırlarda gezintiye çıkan şair, bir papatyayla karşılaşır. Ona hayranlığını coşkuyla dile getirir. O gece rüyasında bu çiçekle bir şekilde bağlantılı olan Kraliçe Alkestis'i ve Aşk Tanrısı'nı görür. Aşk Tanrısı, şairi geçmişte Troilus ile Cressida'da yaptığı gibi, sadakatsiz kadınları yazmış olması nedeniyle azarlar. Kraliçe ise şairi korumaya çalışır; bundan sonraki eserlerinde aşkta vefa göstermiş, bu uğurda acılar çekmiş kadınları yazmasını emreder.   Kleopatra ile başlamalıdır. Şairin tamamladığı hikâyeler Kleopatra, Thisbe, Dido, Hypsipyle ve Medea (ikisi aynı hikâye içinde anlatılır), Lucretia, Ariadne, Philomela, Phyllis ve Hypermestra'nın hikâyeleridir.   Chaucer, tarihten ve mitolojiden seçtiği bu karakterleri ustalıkla gizlediği gerçek amacı doğrultusunda yeniden yorumlayıp çok farklı biçimde nakleder. Daha sonra Canterbury Hikâyeleri'nde kullanacağı "decasyllabic couplet" (her biri on heceden oluşan kafiyeli beyitler) biçiminde olan eserin 1385-86 civarında yazıldığı tahmin edilir.   Halide Edip İyi Kadınlar Efsanesi için şöyle demiştir:   "Ben, Chaucer'ın, elli sene aradığı, tecrübe, müşahede ve azim ile birbirine mezcederek Canterbury masallarında ortaya attığı muhalled [şaheser, kalıcı] san'atını ilk defa bu efsanede sezdim. İlk defa bu efsanede, bir eserin parçalarının birbirine dikişle tutturulmuş değil, birbirine örülmüş olduğunu gördüm."


İyi Kadınlar Efsanesi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İyi Kadınlar Efsanesi


İyi Kadınlar Efsanesi Kitabı İndirme Linkleri


İyi Kadınlar Efsanesi Pdf İndirme Linkleri

İyi Kadınlar Efsanesi Yandex Disk Pdf İndir

İyi Kadınlar Efsanesi Google Drive Pdf İndir


İyi Kadınlar Efsanesi Epub İndirme Linkleri

İyi Kadınlar Efsanesi Yandex Disk Ebup İndir

İyi Kadınlar Efsanesi Google Drive Epub İndir


İyi Kadınlar Efsanesi Mobi İndirme Linkleri


İyi Kadınlar Efsanesi Yandex Disk Mobi İndir

İyi Kadınlar Efsanesi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İyi Kadınlar Efsanesi Etiketleri

İyi Kadınlar Efsanesi kitabı hakkında genel bilgiler, İyi Kadınlar Efsanesi kitabının yazarı kimdir, İyi Kadınlar Efsanesi kitabının özeti, İyi Kadınlar Efsanesi pdf indirme linki, İyi Kadınlar Efsanesi epub indirme linki, İyi Kadınlar Efsanesi mobi indirme linki, İyi Kadınlar Efsanesi kitabını indir, İyi Kadınlar Efsanesi kitabı tanıtım bülteni, İyi Kadınlar Efsanesi arka kapak yazısı, İyi Kadınlar Efsanesi kitabı kaç sayfa, İyi Kadınlar Efsanesi hangi yayınevi tarafından basıldı, İyi Kadınlar Efsanesi kitabının türü nedir, İyi Kadınlar Efsanesi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information