-->

İstanbul’un Sakinleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İstanbul'un Sakinleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İstanbul'un Sakinleri kitabını inceleyeceğiz. Mevsim Yenice tarafından yazılan İstanbul'un Sakinleri kitabı 2018-03-07 tarihinde yayınlanmıştır. İstanbul'un Sakinleri kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup TİMAŞ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İstanbul'un Sakinleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mevsim Yenice tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İstanbul'un Sakinleri Kitabı Tanıtım Bülteni

Mevsim Yenice tarafından kaleme alınmış İstanbul'un Sakinleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kulağımıza hep bir yerlerden çalınır: Derler ki, İstanbul sadece bir şehir değildir. İstanbul'un uzağında olan için bu sözün pek bir anlamı olmayabilir. Fakat şehrin içinde yaşayan, bir ara konaklayan veya şöyle kıyısından geçip gidenler için bile İstanbul artık başka bir anlam kazanmaya başlar.   Ancak bu şehri İstanbul yapan asıl unsurlardan biri de sinesinde barındırdığı martılar, güvercinler, köpekler, kediler ve cümle sokak hayvanları değil midir? İstanbul asıl rengini, sesini, kokusunu ve güzelliğini bu canlılarla birlikte kazanmıyor mu? Ve hal böyleyken, şehrin esas "sakinleri" de bizler değil aslında onlar olmuyor mu?   Bu kitapta, İstanbul'da yaşayan, bir zamanlar buraya yolu düşmüş olan, bu şehri özleyen herkesin kendi hayatından bir şeyler bulacağı metinler yer alıyor. 18 yazarın, kitabın temasını odağa alarak yazdıkları öykü ve anlatılar ilk kez okurun beğenisine sunuluyor. Üstelik sadece İstanbul değil, bu sefer odakta şehri onlarla paylaştığımız, şehirle adeta özdeşleşmiş martılar, güvercinler, kediler ve köpekler de yazarların anlatılarına eşlik ediyor, onları derinleştiriyor ve daha da anlamlı hale getiriyor. Ve böylece, Şehr-i İstanbul hepimizi bir kez daha yamacına topluyor.


İstanbul'un Sakinleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İstanbul'un Sakinleri


İstanbul'un Sakinleri Kitabı İndirme Linkleri


İstanbul'un Sakinleri Pdf İndirme Linkleri

İstanbul'un Sakinleri Yandex Disk Pdf İndir

İstanbul'un Sakinleri Google Drive Pdf İndir


İstanbul'un Sakinleri Epub İndirme Linkleri

İstanbul'un Sakinleri Yandex Disk Ebup İndir

İstanbul'un Sakinleri Google Drive Epub İndir


İstanbul'un Sakinleri Mobi İndirme Linkleri


İstanbul'un Sakinleri Yandex Disk Mobi İndir

İstanbul'un Sakinleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İstanbul'un Sakinleri Etiketleri

İstanbul'un Sakinleri kitabı hakkında genel bilgiler, İstanbul'un Sakinleri kitabının yazarı kimdir, İstanbul'un Sakinleri kitabının özeti, İstanbul'un Sakinleri pdf indirme linki, İstanbul'un Sakinleri epub indirme linki, İstanbul'un Sakinleri mobi indirme linki, İstanbul'un Sakinleri kitabını indir, İstanbul'un Sakinleri kitabı tanıtım bülteni, İstanbul'un Sakinleri arka kapak yazısı, İstanbul'un Sakinleri kitabı kaç sayfa, İstanbul'un Sakinleri hangi yayınevi tarafından basıldı, İstanbul'un Sakinleri kitabının türü nedir, İstanbul'un Sakinleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information