-->

İntihar-ı Aşk Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İntihar-ı Aşk Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İntihar-ı Aşk kitabını inceleyeceğiz. F. M. Oğuskan tarafından yazılan İntihar-ı Aşk kitabı 2017-05-04 tarihinde yayınlanmıştır. İntihar-ı Aşk kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup 5 ŞUBAT YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İntihar-ı Aşk hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca F. M. Oğuskan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İntihar-ı Aşk Kitabı Tanıtım Bülteni

F. M. Oğuskan tarafından kaleme alınmış İntihar-ı Aşk kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ayrıldık. Birbirlerini tanıyan yabancılar olduk biz artık. Bu o kadar zor ki. Durakta denk gelince görmezden gelmek, yolda karşılaşınca kafanı çevirmek ve ne kadar yansa da canın mutlu olur inşallah diye her gece dua etmek, çok zor. Yaşamış olmak için yaşamak nedir bilir misin? Hah işte, öyle bir çözümsüzlüğün içindeyim. Savaşlar yapılıyor içimde, kan revan bitap haldeyim. 'Yaran var mı?' diye orma, yara değil bunlar. Kırık dolu her yerim. Paramparça oldu hayallerim, gerçeklerimden vurgun yedim. Ağlayamayacak kadar üzgün, gülemeyecek kadar yorgun, bitkin.. Yoruluyor işte insan. Gezmekten koşmaktan filan değil, sevmekten. Her gün yirmi dört saat, gece gündüz, uyanık uyurken, yürürken, otururken, bir bardak çayın demini yudumlarken, her an her saniye sevmekten, yoruluyor insan. Ne kimsenin elini uzatması kaldırıyor insanı, çöktüğü kalpten, ne de kimsenin kovması terk ettiriyor sevenini, tutunduğu yürekten. Ey beni yorgun düşüren, Ey en iyi tanıdığım yabancı. Yak beni söndüğüm külden, Ateşin olsa da yalancı...  


İntihar-ı Aşk Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İntihar-ı Aşk


İntihar-ı Aşk Kitabı İndirme Linkleri


İntihar-ı Aşk Pdf İndirme Linkleri

İntihar-ı Aşk Yandex Disk Pdf İndir

İntihar-ı Aşk Google Drive Pdf İndir


İntihar-ı Aşk Epub İndirme Linkleri

İntihar-ı Aşk Yandex Disk Ebup İndir

İntihar-ı Aşk Google Drive Epub İndir


İntihar-ı Aşk Mobi İndirme Linkleri


İntihar-ı Aşk Yandex Disk Mobi İndir

İntihar-ı Aşk Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İntihar-ı Aşk Etiketleri

İntihar-ı Aşk kitabı hakkında genel bilgiler, İntihar-ı Aşk kitabının yazarı kimdir, İntihar-ı Aşk kitabının özeti, İntihar-ı Aşk pdf indirme linki, İntihar-ı Aşk epub indirme linki, İntihar-ı Aşk mobi indirme linki, İntihar-ı Aşk kitabını indir, İntihar-ı Aşk kitabı tanıtım bülteni, İntihar-ı Aşk arka kapak yazısı, İntihar-ı Aşk kitabı kaç sayfa, İntihar-ı Aşk hangi yayınevi tarafından basıldı, İntihar-ı Aşk kitabının türü nedir, İntihar-ı Aşk kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information