-->

İki Dakika Kuralı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İki Dakika Kuralı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İki Dakika Kuralı kitabını inceleyeceğiz. Robert Crais tarafından yazılan İki Dakika Kuralı kitabı 2007-02-05 tarihinde yayınlanmıştır. İki Dakika Kuralı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup BİLGE KÜLTÜR SANAT yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İki Dakika Kuralı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Robert Crais tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İki Dakika Kuralı Kitabı Tanıtım Bülteni

Robert Crais tarafından kaleme alınmış İki Dakika Kuralı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Profesyonel banka soyguncuları soygunlarını gerçekleştirip kaçmak için iki dakikadan daha az bir zamanları olduğunu bilirlerdi... İki dakikadan sonraki her saniye soyguncunun yakalanma olasılığını artırırdı. Bir profesyonel iki dakikası dolduğunda parayı almış olsa da olmasa da bankayı terk ederdi... Eski bir banka soyguncusu olan Max Holman'ın hapiste geçirdiği on bir yılın ardından tek istediği geride bıraktığı eşinden ve oğlundan af dileyip kaybettikleri zamanı telafi etmeye çalışmaktır. Ne var ki hayatında yepyeni bir sayfa açma hayalleri özgürlüğüne kavuştuğu gün aldığı bir haberle son bulur: LAPD'de polis memuru olan oğlu üç polisle birlikte Holman'ın tahliyesinden bir gün önce öldürülmüştür. Oğlunun adının şaibeli bir olaya karıştığını öğrenen Holman geç de olsa babalık sorumluluğunu yerine getirmeye, katili bulup oğlunun adını temize çıkarmaya ahdeder. Çünkü oğlu kötü değildir. O babası gibi biri değildir.. Crais, gerilim ve polisiyeyi harmanlayıp ortaya nefes kesici bir kitap çıkartmış. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile.. Publishers Weekly


İki Dakika Kuralı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İki Dakika Kuralı


İki Dakika Kuralı Kitabı İndirme Linkleri


İki Dakika Kuralı Pdf İndirme Linkleri

İki Dakika Kuralı Yandex Disk Pdf İndir

İki Dakika Kuralı Google Drive Pdf İndir


İki Dakika Kuralı Epub İndirme Linkleri

İki Dakika Kuralı Yandex Disk Ebup İndir

İki Dakika Kuralı Google Drive Epub İndir


İki Dakika Kuralı Mobi İndirme Linkleri


İki Dakika Kuralı Yandex Disk Mobi İndir

İki Dakika Kuralı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İki Dakika Kuralı Etiketleri

İki Dakika Kuralı kitabı hakkında genel bilgiler, İki Dakika Kuralı kitabının yazarı kimdir, İki Dakika Kuralı kitabının özeti, İki Dakika Kuralı pdf indirme linki, İki Dakika Kuralı epub indirme linki, İki Dakika Kuralı mobi indirme linki, İki Dakika Kuralı kitabını indir, İki Dakika Kuralı kitabı tanıtım bülteni, İki Dakika Kuralı arka kapak yazısı, İki Dakika Kuralı kitabı kaç sayfa, İki Dakika Kuralı hangi yayınevi tarafından basıldı, İki Dakika Kuralı kitabının türü nedir, İki Dakika Kuralı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information