-->

Hızlı Kız Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hızlı Kız Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hızlı Kız kitabını inceleyeceğiz. Suzy Favor Hamilton tarafından yazılan Hızlı Kız kitabı 2016-02-18 tarihinde yayınlanmıştır. Hızlı Kız kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup DESTEK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hızlı Kız hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Suzy Favor Hamilton tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hızlı Kız Kitabı Tanıtım Bülteni

Suzy Favor Hamilton tarafından kaleme alınmış Hızlı Kız kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

O doğuştan hızlıydı... Suzy Favor Hamilton, çocukluk ve gençlik dönemi boyunca hiçbir yarışı kaybetmedi. Kusursuz bir vücuda, baştan çıkarıcı bir güzelliğe ve inanılmaz bir azme sahipti. Onun için hayatın tek anlamı kazanmaktı. Dünya şampiyonaları ve olimpiyatlara kadar uzanan kariyeri boyunca otoriteler ve sporseverler tarafından her zaman takdir edilen müthiş bir koşucu oldu. Kolejde tanıştığı ve kısa zaman içinde birbirlerine âşık olarak evlendikleri Mark'la mutlu bir evlilikleri, dünya tatlısı bir kızları, tatmin edici bir kazancı olan kendilerine ait bir işleri, harika bir evleri, anlayışlı bir aileleri ve konforlu, mutlu bir yaşamları vardı. Ancak bunların hiçbiri artık Suzy'yi tatmin etmez olmuştu ve aradığı şeyi bir Las Vegas gezisi sırasında buldu. Bu günahlar şehrinde aslında olmak istediği kişinin ne olduğunu keşfetmişti: O seks için yaratılmıştı ve bu dürtüsünü tatmin etmenin en kolay yolu da eskortluk yapmaktı. Bu keşfinin ardından çifte bir hayat yaşamaya başladı: Wisconsin'de mazbut ev kadını Suzy, Las Vegas'ta ateşli fahişe Kelly... "Hızlı Kız", içindeki iblisle tek başına mücadele eden ve huzuru bulmak için tüm hayatını feda eden bir kadının şok edici ve ilham verici gerçek hikâyesidir...


Hızlı Kız Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hızlı Kız


Hızlı Kız Kitabı İndirme Linkleri


Hızlı Kız Pdf İndirme Linkleri

Hızlı Kız Yandex Disk Pdf İndir

Hızlı Kız Google Drive Pdf İndir


Hızlı Kız Epub İndirme Linkleri

Hızlı Kız Yandex Disk Ebup İndir

Hızlı Kız Google Drive Epub İndir


Hızlı Kız Mobi İndirme Linkleri


Hızlı Kız Yandex Disk Mobi İndir

Hızlı Kız Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hızlı Kız Etiketleri

Hızlı Kız kitabı hakkında genel bilgiler, Hızlı Kız kitabının yazarı kimdir, Hızlı Kız kitabının özeti, Hızlı Kız pdf indirme linki, Hızlı Kız epub indirme linki, Hızlı Kız mobi indirme linki, Hızlı Kız kitabını indir, Hızlı Kız kitabı tanıtım bülteni, Hızlı Kız arka kapak yazısı, Hızlı Kız kitabı kaç sayfa, Hızlı Kız hangi yayınevi tarafından basıldı, Hızlı Kız kitabının türü nedir, Hızlı Kız kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information