-->

Hüzünlü Güller Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hüzünlü Güller Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hüzünlü Güller kitabını inceleyeceğiz. Sadullah Açıkyürek tarafından yazılan Hüzünlü Güller kitabı 2010-09-15 tarihinde yayınlanmıştır. Hüzünlü Güller kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hüzünlü Güller hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sadullah Açıkyürek tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hüzünlü Güller Kitabı Tanıtım Bülteni

Sadullah Açıkyürek tarafından kaleme alınmış Hüzünlü Güller kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Birbirlerini tanrısal bir aşkla seven, birbirlerine sonsuz aşk, sevgi, şefkat ve merhamet sunan, birbirlerine, "Ben, sen yaratılmış olduğun için yaratıldım!.. Eğer sen yaratılmamış olsaydın ben asla yaratılmazdım!.. Ben seni sevmezsem ölü bile sayılmam!.. Ben seni sevmezsem ancak yok sayılırım, hiç yaratılmamış sayılırım!.. Benim ruhum yalnız seni sevdi!.." diyen Selin'le Selim'in yürek burkan, hüzün dolu, imkansız aşklarına ağlayacak, asırlardır kan ağlayan, gözyaşları hiç dinmeyen hüzünlü Türkiye'nin ve bu hüzünlü coğrafyanın hüzünlü insanlarından yükselen, "Bu dünyada cennetsel bir yaşam sürmek bizim de hakkımız!.. Biz de cennetsel bir yaşam istiyoruz!.. Sürüngen yaratıklar gibi yerlerde sürünmek, ezilmek, itilip kakılmak, aşağılanmak, sömürülmek, birbirimizi boğazlamak ve öldürülmek istemiyoruz!.. Yeter artık yeter!.." çığlıkları karşısında kanınız çekilecek, ruhunuz üşüyecek, içiniz acıyacak, canınız yanacak, iliklerinize kadar hüzünleneceksiniz…


Hüzünlü Güller Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hüzünlü Güller


Hüzünlü Güller Kitabı İndirme Linkleri


Hüzünlü Güller Pdf İndirme Linkleri

Hüzünlü Güller Yandex Disk Pdf İndir

Hüzünlü Güller Google Drive Pdf İndir


Hüzünlü Güller Epub İndirme Linkleri

Hüzünlü Güller Yandex Disk Ebup İndir

Hüzünlü Güller Google Drive Epub İndir


Hüzünlü Güller Mobi İndirme Linkleri


Hüzünlü Güller Yandex Disk Mobi İndir

Hüzünlü Güller Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hüzünlü Güller Etiketleri

Hüzünlü Güller kitabı hakkında genel bilgiler, Hüzünlü Güller kitabının yazarı kimdir, Hüzünlü Güller kitabının özeti, Hüzünlü Güller pdf indirme linki, Hüzünlü Güller epub indirme linki, Hüzünlü Güller mobi indirme linki, Hüzünlü Güller kitabını indir, Hüzünlü Güller kitabı tanıtım bülteni, Hüzünlü Güller arka kapak yazısı, Hüzünlü Güller kitabı kaç sayfa, Hüzünlü Güller hangi yayınevi tarafından basıldı, Hüzünlü Güller kitabının türü nedir, Hüzünlü Güller kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information