-->

Hüsran Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hüsran Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hüsran kitabını inceleyeceğiz. Rukiye Gül Bakırhan tarafından yazılan Hüsran kitabı 2018-04-06 tarihinde yayınlanmıştır. Hüsran kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hüsran hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Rukiye Gül Bakırhan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hüsran Kitabı Tanıtım Bülteni

Rukiye Gül Bakırhan tarafından kaleme alınmış Hüsran kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hayat güzelliklerle dolu, fakat insanlar hep birbirlerini üzmek, bu güzelliklerle dolu olan hayatı bir cehenneme çevirmekle meşgul ve bu güzel hayatı, bu koskoca dünyayı cehenneme çevirme çabasındalar. Oysa hayatın her anında, her lahzasında bir güzellik, her anında bir mutluluk, bir sevgi saklı, dünya herkese yeter de artar ama bazı insanlar bunun farkında değil, Allah bu dünyayı tüm canlılar için yaratmışken, bazı insanlar sanki bütün dünyayı kendisinin tapulu  malıymış gibi sahiplenip, diğer insanlara, canlılara bu dünyayı dar ederler. Ama unuttukları bir gerçek var, o da herkesin, her canlının bir gün bu fani dünyadan göçüp gideceğidir. Çünkü bu dünya, bu hayat geçicidir; kalıcı olan, insanların yaptıkları iyilikler, sevgi ve saygıyla taht kurdukları gönüller, dürüst ve erdemli davranışlarıdır. 


Hüsran Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hüsran


Hüsran Kitabı İndirme Linkleri


Hüsran Pdf İndirme Linkleri

Hüsran Yandex Disk Pdf İndir

Hüsran Google Drive Pdf İndir


Hüsran Epub İndirme Linkleri

Hüsran Yandex Disk Ebup İndir

Hüsran Google Drive Epub İndir


Hüsran Mobi İndirme Linkleri


Hüsran Yandex Disk Mobi İndir

Hüsran Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hüsran Etiketleri

Hüsran kitabı hakkında genel bilgiler, Hüsran kitabının yazarı kimdir, Hüsran kitabının özeti, Hüsran pdf indirme linki, Hüsran epub indirme linki, Hüsran mobi indirme linki, Hüsran kitabını indir, Hüsran kitabı tanıtım bülteni, Hüsran arka kapak yazısı, Hüsran kitabı kaç sayfa, Hüsran hangi yayınevi tarafından basıldı, Hüsran kitabının türü nedir, Hüsran kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information