-->

Homeros’un Kızı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Homeros'un Kızı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Homeros'un Kızı kitabını inceleyeceğiz. Robert Graves tarafından yazılan Homeros'un Kızı kitabı 2019-06-18 tarihinde yayınlanmıştır. Homeros'un Kızı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Homeros'un Kızı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Robert Graves tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Homeros'un Kızı Kitabı Tanıtım Bülteni

Robert Graves tarafından kaleme alınmış Homeros'un Kızı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Robert Graves, 1955'te yazdığı Homeros'un Kızı'nda Odysseia'yı yeniden yorumlar. Bu kez destanın yazarı efsanelerdeki kör ve sakallı Homeros değil, kendisine Nausikaa diyen ve Sicilya'da yaşayan genç bir kadındır. Bu kadim destanın yeniden aktarımında, Elym halkından bir prenses olan Nausikaa yurdunda olan bitenleri, kendi hayatını ve bugün Homeros'a ait olarak bilinen epik destanı yazmasına ilham veren olayları anlatır. Hiçbir şey yapmadan bekleyip olacakları seyretmek yerine taliplerinin göz koyduğu kral tahtını, kendisinin ve hanesinin geleceğini kurtarmaya niyetlidir. Bu sırada yaşadıklarını da daha sert bir üslubu olan İlyada'nın aksine "bir kadın tarafından kadınlar için tasarlanmış olacak" dediği epik şiire döküp Homeros'un ulaştığı ölümsüzlüğe ulaşmak ister. Şehir şehir dolaşıp Homeros'un destanlarını anlatmayı görev bilen Homeros Oğulları'nın hüküm sürdüğü erkek egemen düzende o da kendini Homeros'un kızı olarak görür.


Homeros'un Kızı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Homeros'un Kızı


Homeros'un Kızı Kitabı İndirme Linkleri


Homeros'un Kızı Pdf İndirme Linkleri

Homeros'un Kızı Yandex Disk Pdf İndir

Homeros'un Kızı Google Drive Pdf İndir


Homeros'un Kızı Epub İndirme Linkleri

Homeros'un Kızı Yandex Disk Ebup İndir

Homeros'un Kızı Google Drive Epub İndir


Homeros'un Kızı Mobi İndirme Linkleri


Homeros'un Kızı Yandex Disk Mobi İndir

Homeros'un Kızı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Homeros'un Kızı Etiketleri

Homeros'un Kızı kitabı hakkında genel bilgiler, Homeros'un Kızı kitabının yazarı kimdir, Homeros'un Kızı kitabının özeti, Homeros'un Kızı pdf indirme linki, Homeros'un Kızı epub indirme linki, Homeros'un Kızı mobi indirme linki, Homeros'un Kızı kitabını indir, Homeros'un Kızı kitabı tanıtım bülteni, Homeros'un Kızı arka kapak yazısı, Homeros'un Kızı kitabı kaç sayfa, Homeros'un Kızı hangi yayınevi tarafından basıldı, Homeros'un Kızı kitabının türü nedir, Homeros'un Kızı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information