-->

Hayırlı Bir Hata Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hayırlı Bir Hata Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hayırlı Bir Hata kitabını inceleyeceğiz. İvan Gonçarov tarafından yazılan Hayırlı Bir Hata kitabı 2017-01-10 tarihinde yayınlanmıştır. Hayırlı Bir Hata kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup HELİKOPTER YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hayırlı Bir Hata hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İvan Gonçarov tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hayırlı Bir Hata Kitabı Tanıtım Bülteni

İvan Gonçarov tarafından kaleme alınmış Hayırlı Bir Hata kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir kitapçıda arka kapak yazısına bakarak kitap hakkında çok genel bilgi edinmek isteyen okur için ben de çok kısa özetleyeyim: elinizdeki kitabın ilk novellası, alaycı bir sosyete ve romantizm eleştirisidir; ikinci novella ise Oblomov'un... diyelim ki, doğuşu, bebekliğidir. Hayırlı Bir Hata'da ömrünü balolarda geçiren ve romantiklerin uydurduğu abartılı duyguları hayatın tek gerçeği sanıp onlar gibi yaşamaya çalışan soylu sınıfı yerden yere vurulur; Habis Bir İllet'te ise Oblomovculuk ile onun tam karşısına konulan sonradan görme Emile'cilik. Bu iki eser de daha önce Türkçeye çevrilmemiş, yani onları Türkçede ilk okuyanlar arasında olacaksınız. Üstelik, daha da tuhafını söyleyeyim size, en azından son elli yıldır Rusçadan başka bir dilde de yayınlanmamış bunlar (belki de başka bir dile hiç çevrilmemişler). Yani, ey kitapçıdaki okur, ben derim ki bu keyifli ayrıcalığı kaçırmayın.


Hayırlı Bir Hata Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hayırlı Bir Hata


Hayırlı Bir Hata Kitabı İndirme Linkleri


Hayırlı Bir Hata Pdf İndirme Linkleri

Hayırlı Bir Hata Yandex Disk Pdf İndir

Hayırlı Bir Hata Google Drive Pdf İndir


Hayırlı Bir Hata Epub İndirme Linkleri

Hayırlı Bir Hata Yandex Disk Ebup İndir

Hayırlı Bir Hata Google Drive Epub İndir


Hayırlı Bir Hata Mobi İndirme Linkleri


Hayırlı Bir Hata Yandex Disk Mobi İndir

Hayırlı Bir Hata Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hayırlı Bir Hata Etiketleri

Hayırlı Bir Hata kitabı hakkında genel bilgiler, Hayırlı Bir Hata kitabının yazarı kimdir, Hayırlı Bir Hata kitabının özeti, Hayırlı Bir Hata pdf indirme linki, Hayırlı Bir Hata epub indirme linki, Hayırlı Bir Hata mobi indirme linki, Hayırlı Bir Hata kitabını indir, Hayırlı Bir Hata kitabı tanıtım bülteni, Hayırlı Bir Hata arka kapak yazısı, Hayırlı Bir Hata kitabı kaç sayfa, Hayırlı Bir Hata hangi yayınevi tarafından basıldı, Hayırlı Bir Hata kitabının türü nedir, Hayırlı Bir Hata kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information