-->

Hayaller Gerçek Olunca Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hayaller Gerçek Olunca Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hayaller Gerçek Olunca kitabını inceleyeceğiz. Cathy Maxwell tarafından yazılan Hayaller Gerçek Olunca kitabı 2015-07-10 tarihinde yayınlanmıştır. Hayaller Gerçek Olunca kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hayaller Gerçek Olunca hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Cathy Maxwell tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hayaller Gerçek Olunca Kitabı Tanıtım Bülteni

Cathy Maxwell tarafından kaleme alınmış Hayaller Gerçek Olunca kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Herkes Penhollow Kontu'nun evlenmesi gerektiğini biliyordu. Bu yüzden köy halkı, okyanustan bir gelin istemek için fırtınalı bir gecede toplandı... DENİZ ONA BİR EŞ GETİRDİ Yakışıklı Penhollow Kontu Pierce Kirrier, kabaran okyanus dalgalarından kurtardığı gizemli güzelin kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmemektedir. Ama bu büyüleyici güzeli gördüğü an ona sahip olmak ister. Onu Penhollow Malikânesi'ne götürür, kalbini ve güvenini kazanmak için ona bir prensesmiş gibi davranır. AMA BU GÜZELİN GEÇMİŞİ ONLARI AYIRABİLİRDİ Eden uyandığında kendisini Cornwall'ın ücra bir köşesinde, bir malikânenin şık yatak odasında bulur. Bu, tüm dileklerinin gerçekleştiği, mükemmel bir hayal âleminde yaşamak gibidir. Pierce'ın kollarında varlığından daha önce haberdar olmadığı aşkı ve mutluluğu bulur. Ama geçmişinin sırları açığa çıktığında Eden hayallerini ve aşkını koruyabilecek midir? "Beklenmedik ne varsa bekleyin!" Affaire de Coeur "Maxwell bir kez daha tutkulu bir çiftin öyküsünü detaylarla örülü, ustaca bir üslupla anlatmış." Library Journal


Hayaller Gerçek Olunca Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hayaller Gerçek Olunca


Hayaller Gerçek Olunca Kitabı İndirme Linkleri


Hayaller Gerçek Olunca Pdf İndirme Linkleri

Hayaller Gerçek Olunca Yandex Disk Pdf İndir

Hayaller Gerçek Olunca Google Drive Pdf İndir


Hayaller Gerçek Olunca Epub İndirme Linkleri

Hayaller Gerçek Olunca Yandex Disk Ebup İndir

Hayaller Gerçek Olunca Google Drive Epub İndir


Hayaller Gerçek Olunca Mobi İndirme Linkleri


Hayaller Gerçek Olunca Yandex Disk Mobi İndir

Hayaller Gerçek Olunca Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hayaller Gerçek Olunca Etiketleri

Hayaller Gerçek Olunca kitabı hakkında genel bilgiler, Hayaller Gerçek Olunca kitabının yazarı kimdir, Hayaller Gerçek Olunca kitabının özeti, Hayaller Gerçek Olunca pdf indirme linki, Hayaller Gerçek Olunca epub indirme linki, Hayaller Gerçek Olunca mobi indirme linki, Hayaller Gerçek Olunca kitabını indir, Hayaller Gerçek Olunca kitabı tanıtım bülteni, Hayaller Gerçek Olunca arka kapak yazısı, Hayaller Gerçek Olunca kitabı kaç sayfa, Hayaller Gerçek Olunca hangi yayınevi tarafından basıldı, Hayaller Gerçek Olunca kitabının türü nedir, Hayaller Gerçek Olunca kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information