-->

Hayaletin Gölgesi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hayaletin Gölgesi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hayaletin Gölgesi kitabını inceleyeceğiz. Mike Carey tarafından yazılan Hayaletin Gölgesi kitabı 2014-06-01 tarihinde yayınlanmıştır. Hayaletin Gölgesi kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ELF YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hayaletin Gölgesi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mike Carey tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hayaletin Gölgesi Kitabı Tanıtım Bülteni

Mike Carey tarafından kaleme alınmış Hayaletin Gölgesi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Felix Castor serbest çalışan bir şeytan çıkarıcı, Londra da onun çalışma alanı. İyi bir hayalet katili, müşteriye dilediği fiyatı çekebilir ve hayatın tadını çıkarabilir. Ama şöyle bir risk var... Er ya da geç, kendisi için çok güçlü bir ruha meydan okuyacak. Castor, bu kötü şöhretli kariyerden kurtulmak isterken, Londra'nın karanlık kalbindeki bir müzede, basit bir hayalet avcılığı görevini kabul eder. Ama son derece basit bir şeytan çıkarma görevi, hızla Castor'u İlk Kim Öldürecek Şovu'na dönüşmeye başlar. İblisler ve hayaletler büyük ödülün peşinde. Bu sorun değil. Castor ölülerle başa çıkmayı bilir. Onun tepesini attıranlar, hayatta olanlar...


Hayaletin Gölgesi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hayaletin Gölgesi


Hayaletin Gölgesi Kitabı İndirme Linkleri


Hayaletin Gölgesi Pdf İndirme Linkleri

Hayaletin Gölgesi Yandex Disk Pdf İndir

Hayaletin Gölgesi Google Drive Pdf İndir


Hayaletin Gölgesi Epub İndirme Linkleri

Hayaletin Gölgesi Yandex Disk Ebup İndir

Hayaletin Gölgesi Google Drive Epub İndir


Hayaletin Gölgesi Mobi İndirme Linkleri


Hayaletin Gölgesi Yandex Disk Mobi İndir

Hayaletin Gölgesi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hayaletin Gölgesi Etiketleri

Hayaletin Gölgesi kitabı hakkında genel bilgiler, Hayaletin Gölgesi kitabının yazarı kimdir, Hayaletin Gölgesi kitabının özeti, Hayaletin Gölgesi pdf indirme linki, Hayaletin Gölgesi epub indirme linki, Hayaletin Gölgesi mobi indirme linki, Hayaletin Gölgesi kitabını indir, Hayaletin Gölgesi kitabı tanıtım bülteni, Hayaletin Gölgesi arka kapak yazısı, Hayaletin Gölgesi kitabı kaç sayfa, Hayaletin Gölgesi hangi yayınevi tarafından basıldı, Hayaletin Gölgesi kitabının türü nedir, Hayaletin Gölgesi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information