-->

Hançer Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hançer Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hançer kitabını inceleyeceğiz. Ezgi Bağcı tarafından yazılan Hançer kitabı 2015-03-03 tarihinde yayınlanmıştır. Hançer kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup POSTİGA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hançer hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ezgi Bağcı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hançer Kitabı Tanıtım Bülteni

Ezgi Bağcı tarafından kaleme alınmış Hançer kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ölümdü… Bir gölge misali onu takip eden, aldığı her nefeste soğukluğuyla ciğerlerini dolduran ölüm. 'Maskesiz,' diye düşündü. Hançer maskesiz yaşayan bir ölümdü. Ve kadın... Ona doğru çekildiğini hissetti. Ufkun aslında bir uçurum olduğunu bilen minik bir serçeydi. Sonunun geldiğini hissetse de engel olamıyordu uçuşuna. İki sarmaşıktı ruhları, sarp kayalıklara tırmanmış, birbirine tutunan ve sonsuzluğa uzanırcasına sarılan… Dolandılar, birbirlerineydi bu aidiyet. Toprak yeşilde yalnızlığından kaçak, yeşil toprakta susuzluğuna damla. Ama kader ki, sarmaşıklara bir ruhu paylaşmak yazılmışsa, dolanmışlarken delicesine, kuruturlardı birbirlerini… Aşk bir yanda bembeyaz bir melek, bir yanda kalbe saplanmaya hazır bir Hançer'di. Tamamen siyahlara bürünmüş ve gecenin içerisinde kaybolmuştu. Kar maskesinin altından etrafını inceleyen koyu yeşilden griye dönen gözleri dikkatliydi. Bedeni her an harekete geçmeye hazır bir halde gerilmişti. Tetiğin ucunda tuttuğu parmağını saniyeler sonra kıpırdatacak ve hedefini indirecekti. Şu anda gözlediği hedefini…


Hançer Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hançer


Hançer Kitabı İndirme Linkleri


Hançer Pdf İndirme Linkleri

Hançer Yandex Disk Pdf İndir

Hançer Google Drive Pdf İndir


Hançer Epub İndirme Linkleri

Hançer Yandex Disk Ebup İndir

Hançer Google Drive Epub İndir


Hançer Mobi İndirme Linkleri


Hançer Yandex Disk Mobi İndir

Hançer Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hançer Etiketleri

Hançer kitabı hakkında genel bilgiler, Hançer kitabının yazarı kimdir, Hançer kitabının özeti, Hançer pdf indirme linki, Hançer epub indirme linki, Hançer mobi indirme linki, Hançer kitabını indir, Hançer kitabı tanıtım bülteni, Hançer arka kapak yazısı, Hançer kitabı kaç sayfa, Hançer hangi yayınevi tarafından basıldı, Hançer kitabının türü nedir, Hançer kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information