-->

Güneyin Kraliçesi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Güneyin Kraliçesi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Güneyin Kraliçesi kitabını inceleyeceğiz. Arturo Perez Reverte tarafından yazılan Güneyin Kraliçesi kitabı 2019-03-01 tarihinde yayınlanmıştır. Güneyin Kraliçesi kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup NORA KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Güneyin Kraliçesi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Arturo Perez Reverte tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Güneyin Kraliçesi Kitabı Tanıtım Bülteni

Arturo Perez Reverte tarafından kaleme alınmış Güneyin Kraliçesi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"John le Carré ile Gabriel García Márquez bir araya gelmiş gibi…" Wall Street Journal   "Acımasız bir dünyanın, incelikle çizilmiş bir portresi." Guardian   "Sıradışı bir macera… Okuru alıp tuhaf bir dünyaya ve kendine özgü bir adabı ile şeref yasaları olan, tamamen yabancı bir ahlak âlemine götürüyor. En basit ifadeyle sarsıcı bir roman; son yıllarda okuduklarımın en iyilerinden." Sunday Times   Uyuşturucu ticareti yapan sevgilisi El Güero yakalanıp öldürülünce, Teresa Mendoza'nın Meksika'dan kaçış hikâyesi başlar. Çünkü artık "orada kalmak" ve "hayatta kalmak" onun için birbirine zıt iki seçenekten ibarettir. Gözü kara Teresa, tek başına içine düşüverdiği bu eril dünyada şimdi kendi yaşam savaşını verecektir...   İspanyolca ve İngilizce olarak iki farklı dizi uyarlaması da yapılan Güneyin Kraliçesi, macera dolu bir hayata tutunma, güç ve intikam hikâyesi.   "Hayvan oğlu hayvanlar, dediğini duyuyor. Kahrolasıcalar. Ve bir şeylerin kötü gittiğini anlıyor. Belki ona ya da kendisine kurşun isabet etti veya şu anda kendisi ölmek üzere ama bundan haberi yok. Ama sağ eli tetiğe basmaya devam ediyor. Dan, dan. Ve, eğer ateş ediyorsam yaşamaya devam ediyorum, diye düşünüyor. Ateş ediyorum, o halde varım."


Güneyin Kraliçesi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Güneyin Kraliçesi


Güneyin Kraliçesi Kitabı İndirme Linkleri


Güneyin Kraliçesi Pdf İndirme Linkleri

Güneyin Kraliçesi Yandex Disk Pdf İndir

Güneyin Kraliçesi Google Drive Pdf İndir


Güneyin Kraliçesi Epub İndirme Linkleri

Güneyin Kraliçesi Yandex Disk Ebup İndir

Güneyin Kraliçesi Google Drive Epub İndir


Güneyin Kraliçesi Mobi İndirme Linkleri


Güneyin Kraliçesi Yandex Disk Mobi İndir

Güneyin Kraliçesi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Güneyin Kraliçesi Etiketleri

Güneyin Kraliçesi kitabı hakkında genel bilgiler, Güneyin Kraliçesi kitabının yazarı kimdir, Güneyin Kraliçesi kitabının özeti, Güneyin Kraliçesi pdf indirme linki, Güneyin Kraliçesi epub indirme linki, Güneyin Kraliçesi mobi indirme linki, Güneyin Kraliçesi kitabını indir, Güneyin Kraliçesi kitabı tanıtım bülteni, Güneyin Kraliçesi arka kapak yazısı, Güneyin Kraliçesi kitabı kaç sayfa, Güneyin Kraliçesi hangi yayınevi tarafından basıldı, Güneyin Kraliçesi kitabının türü nedir, Güneyin Kraliçesi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information