-->

Güneş Gibiydi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Güneş Gibiydi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Güneş Gibiydi kitabını inceleyeceğiz. Anita Amirrezvani tarafından yazılan Güneş Gibiydi kitabı 2013-11-28 tarihinde yayınlanmıştır. Güneş Gibiydi kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Güneş Gibiydi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Anita Amirrezvani tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Güneş Gibiydi Kitabı Tanıtım Bülteni

Anita Amirrezvani tarafından kaleme alınmış Güneş Gibiydi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Güneş Gibiydi" Prenses Perihan Hanım ile bir hadım arasındaki benzersiz ilişkinin olağanüstü bir anlatımla dile getirildiği çarpıcı güzellikte bir roman. Anita Amirrezvani, İran tarihindeki gerçek karakterleri kullanarak tam anlamıyla bir harika yaratmış. -Book Review "Umarız ki Amirrezvani, İran'ın inanılmaz şaşırtıcılıktaki tarihini aydınlatan bunun gibi daha pek çok roman yazar. Olağanüstü güzellikte ve sürükleyici." -The Washington Post Taht değişimi sırasında bir ülkenin yaşadıklarının muhteşem canlılıkta bir portresi ve olayların tam ortasında olağanüstü bir kadın. -San Jose Mercury News


Güneş Gibiydi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Güneş Gibiydi


Güneş Gibiydi Kitabı İndirme Linkleri


Güneş Gibiydi Pdf İndirme Linkleri

Güneş Gibiydi Yandex Disk Pdf İndir

Güneş Gibiydi Google Drive Pdf İndir


Güneş Gibiydi Epub İndirme Linkleri

Güneş Gibiydi Yandex Disk Ebup İndir

Güneş Gibiydi Google Drive Epub İndir


Güneş Gibiydi Mobi İndirme Linkleri


Güneş Gibiydi Yandex Disk Mobi İndir

Güneş Gibiydi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Güneş Gibiydi Etiketleri

Güneş Gibiydi kitabı hakkında genel bilgiler, Güneş Gibiydi kitabının yazarı kimdir, Güneş Gibiydi kitabının özeti, Güneş Gibiydi pdf indirme linki, Güneş Gibiydi epub indirme linki, Güneş Gibiydi mobi indirme linki, Güneş Gibiydi kitabını indir, Güneş Gibiydi kitabı tanıtım bülteni, Güneş Gibiydi arka kapak yazısı, Güneş Gibiydi kitabı kaç sayfa, Güneş Gibiydi hangi yayınevi tarafından basıldı, Güneş Gibiydi kitabının türü nedir, Güneş Gibiydi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information