-->

Gündüz Güzeli Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gündüz Güzeli Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gündüz Güzeli kitabını inceleyeceğiz. Joseph Kessel tarafından yazılan Gündüz Güzeli kitabı 2014-03-18 tarihinde yayınlanmıştır. Gündüz Güzeli kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gündüz Güzeli hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Joseph Kessel tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gündüz Güzeli Kitabı Tanıtım Bülteni

Joseph Kessel tarafından kaleme alınmış Gündüz Güzeli kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Joseph Kessel'in 1928'de yazdığı, yayımlanmasıyla birlikte büyük bir skandala yol açan kült romanı Gündüz Güzeli, yazıldıkları dönemi aşıp zamana karşı durmayı başarmış edebiyat metinlerinin en başarılı örneklerinden biri. Ünlü bir cerrahla evli genç ve güzel Séverine'in kocasına duyduğu aşka rağmen tensel haz arayışı içinde gündüzleri lüks bir randevuevinde fahişe, akşamları ise sevgi dolu bir eş olarak sürdürdüğü çifte yaşamının beklenmedik bir karşılaşma sonrasında altüst olmasının hikâyesinin anlatıldığı roman, Luis Buñuel'in romandan aynı adla uyarladığı unutulmaz film dolayısıyla sinema tarihinin de önemli bir parçası aslında. Kessel'in romanın maruz kaldığı haksız ve sert eleştirilere cevaben, metnin sonunda dile getirdiği "insancıl vurgu" okura öyle başarıyla yansıtılmıştır ki, kitap yazıldığından bu yana edebiyat dünyasındaki yerini sağlamlaştırarak korumaya devam eder. Gündüz Güzeli'nde benim yapmak istediğim, yürekle ten arasındaki korkunç uçurumu; gerçek, sonsuz ve sevecen bir aşkla bedensel isteklerin dizginlenemez dürtüleri arasındaki derin kopukluğu göstermekti. Uzun zaman seven her erkek, her kadın –kimi istisnalar dışında– bu çatışmayı benliğinde taşır. Bu duyumsanır ya da duyumsanmaz, açığa çıkar ya da uyuklar, ama vardır. Gündüz Güzeli'nin meselesi Séverine'in bedensel isteklerindeki sapıklık değil, bu sapıklıktan bağımsız olarak, onun kocası Pierre'e duyduğu sevgi ve bu sevginin acıklı yanıdır. Yazdığım kitaplar arasında hiç bu denli sevdiğim olmamıştır ve ben ona en insancıl vurguyu yerleştirmiş olduğuma inanıyorum. Séverine'e acıyan, onu seven yalnız ben mi olacağım acaba?


Gündüz Güzeli Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gündüz Güzeli


Gündüz Güzeli Kitabı İndirme Linkleri


Gündüz Güzeli Pdf İndirme Linkleri

Gündüz Güzeli Yandex Disk Pdf İndir

Gündüz Güzeli Google Drive Pdf İndir


Gündüz Güzeli Epub İndirme Linkleri

Gündüz Güzeli Yandex Disk Ebup İndir

Gündüz Güzeli Google Drive Epub İndir


Gündüz Güzeli Mobi İndirme Linkleri


Gündüz Güzeli Yandex Disk Mobi İndir

Gündüz Güzeli Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gündüz Güzeli Etiketleri

Gündüz Güzeli kitabı hakkında genel bilgiler, Gündüz Güzeli kitabının yazarı kimdir, Gündüz Güzeli kitabının özeti, Gündüz Güzeli pdf indirme linki, Gündüz Güzeli epub indirme linki, Gündüz Güzeli mobi indirme linki, Gündüz Güzeli kitabını indir, Gündüz Güzeli kitabı tanıtım bülteni, Gündüz Güzeli arka kapak yazısı, Gündüz Güzeli kitabı kaç sayfa, Gündüz Güzeli hangi yayınevi tarafından basıldı, Gündüz Güzeli kitabının türü nedir, Gündüz Güzeli kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information