-->

Gün Ortasında Karanlık Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gün Ortasında Karanlık Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gün Ortasında Karanlık kitabını inceleyeceğiz. Arthur Koestler tarafından yazılan Gün Ortasında Karanlık kitabı 2014-11-05 tarihinde yayınlanmıştır. Gün Ortasında Karanlık kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gün Ortasında Karanlık hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Arthur Koestler tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gün Ortasında Karanlık Kitabı Tanıtım Bülteni

Arthur Koestler tarafından kaleme alınmış Gün Ortasında Karanlık kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Gün Ortasında Karanlık, hapishane edebiyatının dünya çapındaki en başarılı örneklerinden biri ve Arthur Koestler'in en çok okunan eseridir. Macar asıllı İngiliz romancı Arthur Koestler Gün Ortasında Karanlık'ta Stalin diktası altındaki 1930'lar Sovyetleri'ni anlatıyor. Ülke ve kişi adı vermeden, belirli bir dönem anmadan, burada yaşanan siyasi çalkantıyı ele alıyor. Koestler, kahramanı Rubashov aracılığıyla iktidar-yetki ilişkisini sorgularken, "öznel iyi" aynı zamanda "nesnel iyi" de olabilir mi ve kişi, insanlık adına başkalarına kendi doğrularını dayatabilir mi gibi sorulara cevap arıyor. İspanya İç Savaşı sırasındaki mahkûmiyetinden ve hapishane anılarından yola çıkarak yazdığı bu romanda, yazar hapishane koğuşlarını, tecrit hücrelerini, sorgu odalarını canlı bir anlatımla aktarıyor. "Gün Ortasında Karanlık, benzeri olmayan bir romandır, çünkü neredeyse hiçbir İngiliz yazar totalitarizmi içeriden görememiştir." George Orwell


Gün Ortasında Karanlık Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gün Ortasında Karanlık


Gün Ortasında Karanlık Kitabı İndirme Linkleri


Gün Ortasında Karanlık Pdf İndirme Linkleri

Gün Ortasında Karanlık Yandex Disk Pdf İndir

Gün Ortasında Karanlık Google Drive Pdf İndir


Gün Ortasında Karanlık Epub İndirme Linkleri

Gün Ortasında Karanlık Yandex Disk Ebup İndir

Gün Ortasında Karanlık Google Drive Epub İndir


Gün Ortasında Karanlık Mobi İndirme Linkleri


Gün Ortasında Karanlık Yandex Disk Mobi İndir

Gün Ortasında Karanlık Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gün Ortasında Karanlık Etiketleri

Gün Ortasında Karanlık kitabı hakkında genel bilgiler, Gün Ortasında Karanlık kitabının yazarı kimdir, Gün Ortasında Karanlık kitabının özeti, Gün Ortasında Karanlık pdf indirme linki, Gün Ortasında Karanlık epub indirme linki, Gün Ortasında Karanlık mobi indirme linki, Gün Ortasında Karanlık kitabını indir, Gün Ortasında Karanlık kitabı tanıtım bülteni, Gün Ortasında Karanlık arka kapak yazısı, Gün Ortasında Karanlık kitabı kaç sayfa, Gün Ortasında Karanlık hangi yayınevi tarafından basıldı, Gün Ortasında Karanlık kitabının türü nedir, Gün Ortasında Karanlık kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information