-->

Gülnihal Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gülnihal Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gülnihal kitabını inceleyeceğiz. Hasan Oral tarafından yazılan Gülnihal kitabı 2016-05-20 tarihinde yayınlanmıştır. Gülnihal kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup ARES KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gülnihal hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hasan Oral tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gülnihal Kitabı Tanıtım Bülteni

Hasan Oral tarafından kaleme alınmış Gülnihal kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Şu an elinizde tuttuğunuz bu kitap, diğer birçok kitapta olduğu gibi bir yolculuk aslında… Sizi zaman ve mekânlar arasında seyahat ettirecek bir yolculuk… Gülnihal, bu yolculukta size yol arkadaşlığı yapacak yol arkadaşınız… Kendinizi; bazen Gülnihal'in peşine takılıp asırlar öncesinde güllerin en güzelini koklarken, bazen de Gülnihal'in taşıdığı mektubu muhatabına ulaştırırken bulacaksınız. Tan vakti, ufukta Güneş'in doğuşunu seyre daldığınız bir günde, kendinizi karlı dağlarda avcılardan kaçarken bulacak, barut kokusundan nefret edeceksiniz. Farklı zamanların yaşandığı farklı diyarlarda gezinecek ama sonunda kendinizi, doğup büyüdüğünüz topraklarda, anne-babanızın gönlünü almaya çalışırken bulacaksınız. Bu seyahatte muhakkak yorulduğunuz anlar olacak! Ama şundan emin olun; bu yolculukta kendinizden çok şey bulacaksınız. Ne diyelim, şimdiden iyi yolculuklar…


Gülnihal Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gülnihal


Gülnihal Kitabı İndirme Linkleri


Gülnihal Pdf İndirme Linkleri

Gülnihal Yandex Disk Pdf İndir

Gülnihal Google Drive Pdf İndir


Gülnihal Epub İndirme Linkleri

Gülnihal Yandex Disk Ebup İndir

Gülnihal Google Drive Epub İndir


Gülnihal Mobi İndirme Linkleri


Gülnihal Yandex Disk Mobi İndir

Gülnihal Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gülnihal Etiketleri

Gülnihal kitabı hakkında genel bilgiler, Gülnihal kitabının yazarı kimdir, Gülnihal kitabının özeti, Gülnihal pdf indirme linki, Gülnihal epub indirme linki, Gülnihal mobi indirme linki, Gülnihal kitabını indir, Gülnihal kitabı tanıtım bülteni, Gülnihal arka kapak yazısı, Gülnihal kitabı kaç sayfa, Gülnihal hangi yayınevi tarafından basıldı, Gülnihal kitabının türü nedir, Gülnihal kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information