-->

Güldane’den Daneler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Güldane'den Daneler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Güldane'den Daneler kitabını inceleyeceğiz. Hanım Hatice Gül tarafından yazılan Güldane'den Daneler kitabı 2017-08-02 tarihinde yayınlanmıştır. Güldane'den Daneler kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup ALİBRİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Güldane'den Daneler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hanım Hatice Gül tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Güldane'den Daneler Kitabı Tanıtım Bülteni

Hanım Hatice Gül tarafından kaleme alınmış Güldane'den Daneler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Onbir öyküden oluşan bu kitap,Kahramanmaraş'ın huzurevinde kalan yaşlıların anlattığı gerçek yaşam öykülerinden derlenerek Oluşturulmuştur. Tamamen yöresel ağız ve anlatım bozulmadan okuyuculara aktarılmaya özen gösterilmiştir. ŞENDUL da; Yemliha'yı evine döndürmeye çalışan Esma'yı ; AVARA'NIN CUMASI' NDA iki köyü birbirine katan yetim Cuma'yı; GAVURGA'da, eli işte gözü hep oynaşta olan Muhsine'yi; MENDİK'de ise çocuk yaşta karın tokluğuna yaşlı bir adama verilen Mendik'in hüzünlü hikayesini bulacaksınız.


Güldane'den Daneler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Güldane'den Daneler


Güldane'den Daneler Kitabı İndirme Linkleri


Güldane'den Daneler Pdf İndirme Linkleri

Güldane'den Daneler Yandex Disk Pdf İndir

Güldane'den Daneler Google Drive Pdf İndir


Güldane'den Daneler Epub İndirme Linkleri

Güldane'den Daneler Yandex Disk Ebup İndir

Güldane'den Daneler Google Drive Epub İndir


Güldane'den Daneler Mobi İndirme Linkleri


Güldane'den Daneler Yandex Disk Mobi İndir

Güldane'den Daneler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Güldane'den Daneler Etiketleri

Güldane'den Daneler kitabı hakkında genel bilgiler, Güldane'den Daneler kitabının yazarı kimdir, Güldane'den Daneler kitabının özeti, Güldane'den Daneler pdf indirme linki, Güldane'den Daneler epub indirme linki, Güldane'den Daneler mobi indirme linki, Güldane'den Daneler kitabını indir, Güldane'den Daneler kitabı tanıtım bülteni, Güldane'den Daneler arka kapak yazısı, Güldane'den Daneler kitabı kaç sayfa, Güldane'den Daneler hangi yayınevi tarafından basıldı, Güldane'den Daneler kitabının türü nedir, Güldane'den Daneler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information