-->

Güç (Ciltli) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Güç (Ciltli) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Güç (Ciltli) kitabını inceleyeceğiz. Naomi Alderman tarafından yazılan Güç (Ciltli) kitabı 2018-01-19 tarihinde yayınlanmıştır. Güç (Ciltli) kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup MİSİS KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Güç (Ciltli) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Naomi Alderman tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Güç (Ciltli) Kitabı Tanıtım Bülteni

Naomi Alderman tarafından kaleme alınmış Güç (Ciltli) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

2017 BAILEYS WOMEN'S PRIZE EN İYİ ROMAN ÖDÜLÜ 2017 GEORGE ORWELL ÖDÜLLERİ FİNALİSTİ "Heyecanlandırıcı! Şok edici! Sizi kendisine hayran bırakacak! Okuduktan sonra her şeyi yeni baştan düşüneceksiniz." Margaret Atwood Yarın veya sonraki gün, tüm dünyadaki kadınlar "GÜÇ" sahibi olduklarını ve parmaklarının bir hareketiyle ölümle bile sonuçlanabilecek korkunç bir acı verebileceklerini keşfederler. Ansızın gezegendeki tüm erkekler, kontrolü kaybettiklerini anlarlar. Bir hareketle Naomi Alderman'ın olağanüstü romanının merkezindeki dört karakter tamamen değişir ve yepyeni bir dünya karşımıza çıkar. "Ya GÜÇ kadınların ellerinde olsaydı?" Alderman yeni bir "Damızlık Kızın Öyküsü" yazmış ve Margaret Atwood'un bu klasik romanı gibi, "Güç" de okuyanı korkuturken aydınlatan, öfkelendirirken yüreklendiren distopik romanlardan biri olmuş. Ursula Le Guin geleneğine de selam veren bu kitabın enerjisini hissedecek okurlar çok şanslı! The Washington Post


Güç (Ciltli) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Güç (Ciltli)


Güç (Ciltli) Kitabı İndirme Linkleri


Güç (Ciltli) Pdf İndirme Linkleri

Güç (Ciltli) Yandex Disk Pdf İndir

Güç (Ciltli) Google Drive Pdf İndir


Güç (Ciltli) Epub İndirme Linkleri

Güç (Ciltli) Yandex Disk Ebup İndir

Güç (Ciltli) Google Drive Epub İndir


Güç (Ciltli) Mobi İndirme Linkleri


Güç (Ciltli) Yandex Disk Mobi İndir

Güç (Ciltli) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Güç (Ciltli) Etiketleri

Güç (Ciltli) kitabı hakkında genel bilgiler, Güç (Ciltli) kitabının yazarı kimdir, Güç (Ciltli) kitabının özeti, Güç (Ciltli) pdf indirme linki, Güç (Ciltli) epub indirme linki, Güç (Ciltli) mobi indirme linki, Güç (Ciltli) kitabını indir, Güç (Ciltli) kitabı tanıtım bülteni, Güç (Ciltli) arka kapak yazısı, Güç (Ciltli) kitabı kaç sayfa, Güç (Ciltli) hangi yayınevi tarafından basıldı, Güç (Ciltli) kitabının türü nedir, Güç (Ciltli) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information