-->

Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım kitabını inceleyeceğiz. Geoff Johns tarafından yazılan Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım kitabı 2017-10-02 tarihinde yayınlanmıştır. Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup ARKABAHÇE YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Geoff Johns tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım Kitabı Tanıtım Bülteni

Geoff Johns tarafından kaleme alınmış Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Green Lantern Birliği şu ana kadar ki en zorlu sınavını veriyor. Sinestro ve müttefiklerinin ani darbesi sonucu verilen ağır kayıplar, Birlik'in devamı için hayati önem taşıyan Mogo'ya yapılan saldırı ve en önemlisi Parallax tarafından ele geçirilen Kyle Rayner. Tüm bunlar yetmezmiş gibi Sinestro'nun yeni hedefi çoklu evrenin merkezi Dünya.   İşte bu tehditler sonucu Evrenin Muhafızları kendilerinden beklenmeyeni yapıyor ve Oa Kitabı'na yeni yasalar ekliyor. Bu yeni yasalar Hal Jordan ve arkadaşlarının evrenin korkunun pençesine düşmesini engellemesine yardım edebilecek mi? Yoksa bu değişiklik tam da Sinestro'nun istediği şey mi? Sonuç ne olursa olsun Green Lantern Birliği bir daha eskisi gibi olmayacak.


Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım


Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım Kitabı İndirme Linkleri


Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım Pdf İndirme Linkleri

Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım Yandex Disk Pdf İndir

Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım Google Drive Pdf İndir


Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım Epub İndirme Linkleri

Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım Yandex Disk Ebup İndir

Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım Google Drive Epub İndir


Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım Mobi İndirme Linkleri


Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım Yandex Disk Mobi İndir

Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım Etiketleri

Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım kitabı hakkında genel bilgiler, Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım kitabının yazarı kimdir, Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım kitabının özeti, Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım pdf indirme linki, Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım epub indirme linki, Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım mobi indirme linki, Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım kitabını indir, Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım kitabı tanıtım bülteni, Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım arka kapak yazısı, Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım kitabı kaç sayfa, Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım hangi yayınevi tarafından basıldı, Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım kitabının türü nedir, Green Lantern Cilt 7 / Sinestro Birliği Savaşı İkinci Kısım kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information