-->

Gözyaşlarının Tadı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gözyaşlarının Tadı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gözyaşlarının Tadı kitabını inceleyeceğiz. Nafisa Haji tarafından yazılan Gözyaşlarının Tadı kitabı 2013-07-15 tarihinde yayınlanmıştır. Gözyaşlarının Tadı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup FENİKS KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gözyaşlarının Tadı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nafisa Haji tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gözyaşlarının Tadı Kitabı Tanıtım Bülteni

Nafisa Haji tarafından kaleme alınmış Gözyaşlarının Tadı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Farklı ırkların, dinlerin, kültürlerin ve geleneklerin çatışmadan ziyade barış sağlayabileceğini kanıtlayan muhteşem bir aile hikâyesi... (Publishers Weekly) Gözyaşlarının Tadı, genç bir kadının kendini bulma yolculuğunda, dünya ve yaşam hakkında daha büyük gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalmasına sebep olan sırların, acının ve umudun başarısıdır. Koyu Protestan bir aileden gelen genç kadın Jo March, dinsel ve sosyal gerçeklerin çatışması sonucu, dindar ailesinin mirasına uygunluğu hakkındaki iç çatışmaları ile mücadele eder. Onu gerçeğe götüreceğini umduğu birbirinden ayrı parçaları takip ederek, dillerin ve inançların sınırlarında, beklenmedik bir maceraya çıkar. Terörle savaşın perde arkasını keşfederek California'dan Chicago'ya, Pakistan'dan Irak'a kadar uzanır. Yolculuğunun sonuna doğru, hiç bir şeyin görüldüğü gibi olmadığını ve kendini ruhen en fazla adamış olanların inançlarını en çok sorgulayanlar olduğunu anlar. Büyük bir ustalık ve inançla yazılmış olan Gözyaşlarının Tadı, bizi birleştiren bağları, ayıran seçimleri, biçimlendiren evrensel mutlulukları ve trajedileri güçlü bir biçimde bizlere hatırlatmaktadır.


Gözyaşlarının Tadı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gözyaşlarının Tadı


Gözyaşlarının Tadı Kitabı İndirme Linkleri


Gözyaşlarının Tadı Pdf İndirme Linkleri

Gözyaşlarının Tadı Yandex Disk Pdf İndir

Gözyaşlarının Tadı Google Drive Pdf İndir


Gözyaşlarının Tadı Epub İndirme Linkleri

Gözyaşlarının Tadı Yandex Disk Ebup İndir

Gözyaşlarının Tadı Google Drive Epub İndir


Gözyaşlarının Tadı Mobi İndirme Linkleri


Gözyaşlarının Tadı Yandex Disk Mobi İndir

Gözyaşlarının Tadı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gözyaşlarının Tadı Etiketleri

Gözyaşlarının Tadı kitabı hakkında genel bilgiler, Gözyaşlarının Tadı kitabının yazarı kimdir, Gözyaşlarının Tadı kitabının özeti, Gözyaşlarının Tadı pdf indirme linki, Gözyaşlarının Tadı epub indirme linki, Gözyaşlarının Tadı mobi indirme linki, Gözyaşlarının Tadı kitabını indir, Gözyaşlarının Tadı kitabı tanıtım bülteni, Gözyaşlarının Tadı arka kapak yazısı, Gözyaşlarının Tadı kitabı kaç sayfa, Gözyaşlarının Tadı hangi yayınevi tarafından basıldı, Gözyaşlarının Tadı kitabının türü nedir, Gözyaşlarının Tadı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information