-->

Gönlümdekiler ve Ötekiler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gönlümdekiler ve Ötekiler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gönlümdekiler ve Ötekiler kitabını inceleyeceğiz. Yavuz Bülent Bakiler tarafından yazılan Gönlümdekiler ve Ötekiler kitabı 2013-11-11 tarihinde yayınlanmıştır. 224 sayfa olarak yayınlanan Gönlümdekiler ve Ötekiler kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup YAKIN PLAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gönlümdekiler ve Ötekiler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Yavuz Bülent Bakiler tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gönlümdekiler ve Ötekiler Kitabı Tanıtım Bülteni

Yavuz Bülent Bakiler tarafından kaleme alınmış Gönlümdekiler ve Ötekiler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hatıralar Işığında Cumhuriyet Tarihi Okumaları serisinin ikinci cildinde Yavuz Bülent Bâkiler, gönlündekileri ve ötekileri kaleme aldı. Unutamadıklarım isimli ilk ciltte olduğu gibi bu kitapta da yakın tarihimizin en önemli isimlerini, Bâkiler'in kimi zaman hüzünlenen kimi zaman öfkelenen ama her zaman samimi olan sohbetiyle tanıyacaksınız. Şimdi çok iyi tahmin ediyorum; bazı kimseler bu kitap ismine itiraz edeceklerdir: "Olur mu?" diyeceklerdir. "Birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bir zamanda, bir takım kimseleri neden ötekileştiriyorsun? Gönlün herkese açık olmalıydı. Keşke kendini, ötekilerin yerine koyarak bir kere daha düşünseydin!" Kendimi, ötekilerin yerine koymadım; koyamam. Benim gönlüm herkesin gezip tozacağı bir panayır yeri değildir. Lafı eğip bükmeden, fikrimin altını-üstünü küllemeden söyleyeceğimi açık açık yazmak istiyorum: Ben Türküm, Türkçe konuşuyorum ve Türk milletine mensubum. Başka milletlere karşı bir düşmanlığım yok. Kendi milletimi, dilimi, tarihimi, türkelerimi, oyunlarımı, efsanelerimi... aşk derecesinde seviyorum. Başka insanların da kendi milletlerini ve kültür değerlerini sevmelerini tabii buluyorum. Sevmek bir nasib meselesidir. İnsanlara sevmediklerini zorla sevdiremeyiz. Ama saygılı olmak terbiye işidir. Medeni olmanın gereğidir. Türkiye'de birlikte yaşadığımız kimselerin, bizim kültür temellerimize karşı terbiyeli olmalarını istemek, en tabii haklarımız arasındadır. Kültür köklerimiz karşısında yumruk sıkanlar, ötekilerdir. Kahramanlarımızı bire indirenler, vatan bütünlüğümüze, ordumuza, dinimize, tarihimize kem gözle bakanlar gönlümüzde olamazlar. Onlar da bizim ötekilerimizdirler. Yavuz Bülent Bâkiler


Gönlümdekiler ve Ötekiler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gönlümdekiler ve Ötekiler


Gönlümdekiler ve Ötekiler Kitabı İndirme Linkleri


Gönlümdekiler ve Ötekiler Pdf İndirme Linkleri

Gönlümdekiler ve Ötekiler Yandex Disk Pdf İndir

Gönlümdekiler ve Ötekiler Google Drive Pdf İndir


Gönlümdekiler ve Ötekiler Epub İndirme Linkleri

Gönlümdekiler ve Ötekiler Yandex Disk Ebup İndir

Gönlümdekiler ve Ötekiler Google Drive Epub İndir


Gönlümdekiler ve Ötekiler Mobi İndirme Linkleri


Gönlümdekiler ve Ötekiler Yandex Disk Mobi İndir

Gönlümdekiler ve Ötekiler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gönlümdekiler ve Ötekiler Etiketleri

Gönlümdekiler ve Ötekiler kitabı hakkında genel bilgiler, Gönlümdekiler ve Ötekiler kitabının yazarı kimdir, Gönlümdekiler ve Ötekiler kitabının özeti, Gönlümdekiler ve Ötekiler pdf indirme linki, Gönlümdekiler ve Ötekiler epub indirme linki, Gönlümdekiler ve Ötekiler mobi indirme linki, Gönlümdekiler ve Ötekiler kitabını indir, Gönlümdekiler ve Ötekiler kitabı tanıtım bülteni, Gönlümdekiler ve Ötekiler arka kapak yazısı, Gönlümdekiler ve Ötekiler kitabı kaç sayfa, Gönlümdekiler ve Ötekiler hangi yayınevi tarafından basıldı, Gönlümdekiler ve Ötekiler kitabının türü nedir, Gönlümdekiler ve Ötekiler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information