-->

Gökkuşağının Ardında Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gökkuşağının Ardında Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gökkuşağının Ardında kitabını inceleyeceğiz. Carmel Harrington tarafından yazılan Gökkuşağının Ardında kitabı 2017-05-18 tarihinde yayınlanmıştır. Gökkuşağının Ardında kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup YABANCI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gökkuşağının Ardında hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Carmel Harrington tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gökkuşağının Ardında Kitabı Tanıtım Bülteni

Carmel Harrington tarafından kaleme alınmış Gökkuşağının Ardında kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Grace'e kanser teşhisi konduğunda, iyileşmek için en iyi şansı, bir aile bireyinden kemik iliği nakli yaptırmasıydı. Tek sorun Grace'in evlatlık olmasıydı ve öz annesiyle en son iletişim kurmaya çalıştığı tek sefer de büyük bir hüsranla sonuçlanmıştı.   Fakat bir yandan küçük oğlu Jack'e bakması gerekirken, Jack'in babası ve Grace'in eski sevgilisi Liam tekrar hayatlarına girmişti ve böylelikle Grace'in çoktan gömmüş olduğunu düşündüğü duyguları tekrar gün yüzüne çıkarmıştı.   Grace umudunu yitirmeyi reddediyordu. Arkadaşlarının yardımıyla hayatının en cesur macerasına başlayacaktı.   "Sizi içine çekecek, güldürecek ve kalbinizi kıracak… iyi anlamda!" —Abby Green, USA Today çoksatan yazarı "Gülecek, ağlayacak hatta belki de sinirleneceksiniz. Şu kesin: Yazarın şefkatli kalemi ve Harrington'ın bariz bir şekilde karakterlerine duyduğu sevgi sayesinde bu hikâyeyi asla unutmayacaksınız." —After The Final Chapters "Buruk ve zekice yazılmış bir roman. Sizi ağlatacak, güldürecek ve tekrar ağlatacak." —Female First


Gökkuşağının Ardında Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gökkuşağının Ardında


Gökkuşağının Ardında Kitabı İndirme Linkleri


Gökkuşağının Ardında Pdf İndirme Linkleri

Gökkuşağının Ardında Yandex Disk Pdf İndir

Gökkuşağının Ardında Google Drive Pdf İndir


Gökkuşağının Ardında Epub İndirme Linkleri

Gökkuşağının Ardında Yandex Disk Ebup İndir

Gökkuşağının Ardında Google Drive Epub İndir


Gökkuşağının Ardında Mobi İndirme Linkleri


Gökkuşağının Ardında Yandex Disk Mobi İndir

Gökkuşağının Ardında Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gökkuşağının Ardında Etiketleri

Gökkuşağının Ardında kitabı hakkında genel bilgiler, Gökkuşağının Ardında kitabının yazarı kimdir, Gökkuşağının Ardında kitabının özeti, Gökkuşağının Ardında pdf indirme linki, Gökkuşağının Ardında epub indirme linki, Gökkuşağının Ardında mobi indirme linki, Gökkuşağının Ardında kitabını indir, Gökkuşağının Ardında kitabı tanıtım bülteni, Gökkuşağının Ardında arka kapak yazısı, Gökkuşağının Ardında kitabı kaç sayfa, Gökkuşağının Ardında hangi yayınevi tarafından basıldı, Gökkuşağının Ardında kitabının türü nedir, Gökkuşağının Ardında kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information