-->

Gılgamış Destanı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gılgamış Destanı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gılgamış Destanı kitabını inceleyeceğiz. tarafından yazılan Gılgamış Destanı kitabı tarihinde yayınlanmıştır. Gılgamış Destanı kitabı Destan türünde yayınlanmış olup DERGAH YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gılgamış Destanı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gılgamış Destanı Kitabı Tanıtım Bülteni

tarafından kaleme alınmış Gılgamış Destanı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Batı medeniyetleri topluluğu asıl kaynağını M.Ö Beşinci yahut Dördüncü binin Mesopotamyasının verimli topraklarında,ilk medeniyet merkezi kurup kendilerine yurd yapmış olan Sümerlilerin ülkesinde bulmuştur.Konar-göçerlikten, yerleşerek tarımla,zanatla uğraşan,üreten,ticaret yapan bu insanların toplum yapısı karmaşıklaşırken,bölgedeki bu filizlenen tutum yepyeni bir dönem olarak tarihe damgasının basmıştır. Sümerlilerin en önemli edebi başarısı Gılgamış Destanı,benzerleri gibi ilkin sözlü gelenek halinde iken,Üçüncü binde yazının bulunmasıyla da tarihin en eski yazılı edebiyat başarısı olduğunun izlerini, bize ilk kez, Asurbanipal'ın kütüphanesinin öreninden 1875de çıkarılan levhalarla göstermiştir.


Gılgamış Destanı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gılgamış Destanı


Gılgamış Destanı Kitabı İndirme Linkleri


Gılgamış Destanı Pdf İndirme Linkleri

Gılgamış Destanı Yandex Disk Pdf İndir

Gılgamış Destanı Google Drive Pdf İndir


Gılgamış Destanı Epub İndirme Linkleri

Gılgamış Destanı Yandex Disk Ebup İndir

Gılgamış Destanı Google Drive Epub İndir


Gılgamış Destanı Mobi İndirme Linkleri


Gılgamış Destanı Yandex Disk Mobi İndir

Gılgamış Destanı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gılgamış Destanı Etiketleri

Gılgamış Destanı kitabı hakkında genel bilgiler, Gılgamış Destanı kitabının yazarı kimdir, Gılgamış Destanı kitabının özeti, Gılgamış Destanı pdf indirme linki, Gılgamış Destanı epub indirme linki, Gılgamış Destanı mobi indirme linki, Gılgamış Destanı kitabını indir, Gılgamış Destanı kitabı tanıtım bülteni, Gılgamış Destanı arka kapak yazısı, Gılgamış Destanı kitabı kaç sayfa, Gılgamış Destanı hangi yayınevi tarafından basıldı, Gılgamış Destanı kitabının türü nedir, Gılgamış Destanı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information