-->

Gece Yalnızlıklarım Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gece Yalnızlıklarım Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gece Yalnızlıklarım kitabını inceleyeceğiz. Süleyman Altunbaş tarafından yazılan Gece Yalnızlıklarım kitabı 2017-07-17 tarihinde yayınlanmıştır. Gece Yalnızlıklarım kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup AYATA KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gece Yalnızlıklarım hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Süleyman Altunbaş tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gece Yalnızlıklarım Kitabı Tanıtım Bülteni

Süleyman Altunbaş tarafından kaleme alınmış Gece Yalnızlıklarım kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Hayat gibi kaydın parmaklarımın arasından Seyirci kaldım gidişine. Şakacı baharlar gibi aldattın içimin erik ağacını. Soldurdun bayırlarımdaki gelinciklerimi. Gidişinle saklı bir kentte ateşe verdin gülümseyen papatyalarımı. Düş kırıklığına oturdum lâcivertin sırıtışlarında. Gün, dünde kalırken, ayrılığın sızısı bugüne sarktı pencere kenarlarında. Gittin ve sardın Sensizliği boynuma bir atkı gibi. Yaslı bir bulut gelip, yaslanıyor şimdi kahverengi gözlerime. Kopuyor zihnin telâşıyla âsumandan yağmurlar. Mavi bir ateş tutuşturuyor tülden nârin kanatlarımı. Binlerce figân baş kaldırıyor bir lâhzada tenimde."


Gece Yalnızlıklarım Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gece Yalnızlıklarım


Gece Yalnızlıklarım Kitabı İndirme Linkleri


Gece Yalnızlıklarım Pdf İndirme Linkleri

Gece Yalnızlıklarım Yandex Disk Pdf İndir

Gece Yalnızlıklarım Google Drive Pdf İndir


Gece Yalnızlıklarım Epub İndirme Linkleri

Gece Yalnızlıklarım Yandex Disk Ebup İndir

Gece Yalnızlıklarım Google Drive Epub İndir


Gece Yalnızlıklarım Mobi İndirme Linkleri


Gece Yalnızlıklarım Yandex Disk Mobi İndir

Gece Yalnızlıklarım Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gece Yalnızlıklarım Etiketleri

Gece Yalnızlıklarım kitabı hakkında genel bilgiler, Gece Yalnızlıklarım kitabının yazarı kimdir, Gece Yalnızlıklarım kitabının özeti, Gece Yalnızlıklarım pdf indirme linki, Gece Yalnızlıklarım epub indirme linki, Gece Yalnızlıklarım mobi indirme linki, Gece Yalnızlıklarım kitabını indir, Gece Yalnızlıklarım kitabı tanıtım bülteni, Gece Yalnızlıklarım arka kapak yazısı, Gece Yalnızlıklarım kitabı kaç sayfa, Gece Yalnızlıklarım hangi yayınevi tarafından basıldı, Gece Yalnızlıklarım kitabının türü nedir, Gece Yalnızlıklarım kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information