-->

Geç Kapıdan Körebe! Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Geç Kapıdan Körebe! Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Geç Kapıdan Körebe! kitabını inceleyeceğiz. Kate Atkinson tarafından yazılan Geç Kapıdan Körebe! kitabı 2017-01-06 tarihinde yayınlanmıştır. Geç Kapıdan Körebe! kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup YAPI KREDİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Geç Kapıdan Körebe! hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kate Atkinson tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Geç Kapıdan Körebe! Kitabı Tanıtım Bülteni

Kate Atkinson tarafından kaleme alınmış Geç Kapıdan Körebe! kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Kelime başlangıçtır, sessizlik son. İkisinin arası ise hep öykü."   Isobel Fairfax, 1960'lar Britanyası'nın uydu kentlerinden birinde, Lythe'de yaşayan genç bir kız. "Ormanın içinin içindeki" Lythe, öyle sıradan bir yer değil; Kraliçe Elizabeth döneminde feodal bir mülk olarak kurulmuş ve zamanında, William Shakespeare adlı genç bir öğretmeni de barındırmış... Edebiyat meraklısı Isobel ailesinin, komşularının ve köyün garip tarihçesini araştırdıkça kafa karıştıran zaman bükülmelerinin içinde bulur kendini. Gerçeklik durmadan şekil değiştirirken kayıp annesiyle, savaş kahramanı babasıyla ve yakın arkadaşlarıyla ilgili sarsıcı bilgiler de edinecektir. Ödüllü yazar Kate Atkinson'ın övgüyle karşılanan romanı Geç Kapıdan Körebe!, düş kırıklıklarına ve ihtimallere dair bir güzelleme, çarpıcı kurgusuyla unutulmayacak bir roman. "Romanı bu denli başarılı kılan, okurun, Kate Atkinson'ın ip üstündeki edebi cambazlıklarını illa anlamak zorunda olmayışı. Çünkü asıl önemli olan, son derece canlı biçimde tasvir edilmiş pek çok karakter ve onların başına gelenler." - New York Times Book Review "Görkemli bir edebiyat gösterisi." - San Francisco Chronicle


Geç Kapıdan Körebe! Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Geç Kapıdan Körebe!


Geç Kapıdan Körebe! Kitabı İndirme Linkleri


Geç Kapıdan Körebe! Pdf İndirme Linkleri

Geç Kapıdan Körebe! Yandex Disk Pdf İndir

Geç Kapıdan Körebe! Google Drive Pdf İndir


Geç Kapıdan Körebe! Epub İndirme Linkleri

Geç Kapıdan Körebe! Yandex Disk Ebup İndir

Geç Kapıdan Körebe! Google Drive Epub İndir


Geç Kapıdan Körebe! Mobi İndirme Linkleri


Geç Kapıdan Körebe! Yandex Disk Mobi İndir

Geç Kapıdan Körebe! Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Geç Kapıdan Körebe! Etiketleri

Geç Kapıdan Körebe! kitabı hakkında genel bilgiler, Geç Kapıdan Körebe! kitabının yazarı kimdir, Geç Kapıdan Körebe! kitabının özeti, Geç Kapıdan Körebe! pdf indirme linki, Geç Kapıdan Körebe! epub indirme linki, Geç Kapıdan Körebe! mobi indirme linki, Geç Kapıdan Körebe! kitabını indir, Geç Kapıdan Körebe! kitabı tanıtım bülteni, Geç Kapıdan Körebe! arka kapak yazısı, Geç Kapıdan Körebe! kitabı kaç sayfa, Geç Kapıdan Körebe! hangi yayınevi tarafından basıldı, Geç Kapıdan Körebe! kitabının türü nedir, Geç Kapıdan Körebe! kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information