-->

Felsefi Denemeler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Felsefi Denemeler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Felsefi Denemeler kitabını inceleyeceğiz. Fernando Pessoa tarafından yazılan Felsefi Denemeler kitabı 2013-09-23 tarihinde yayınlanmıştır. Felsefi Denemeler kitabı Deneme (çeviri) türünde yayınlanmış olup AYLAK ADAM yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Felsefi Denemeler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Fernando Pessoa tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Felsefi Denemeler Kitabı Tanıtım Bülteni

Fernando Pessoa tarafından kaleme alınmış Felsefi Denemeler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Ben şiirsel yetileri olan bir filozof değil, felsefeyle hayat bulan bir şairdim" der Pessoa. Felsefi Denemeler Pessoa'nın –çoğu henüz hiç bilinmeyen– İngilizce kaleme aldığı felsefi yazılarını en kapsamlı ve aslına sadık kalınarak bir araya getirmekle kalmıyor, felsefi tasarılarının ortaya koyduğu düşünce çizgisini de takip ediyor. Bu edisyonda Pessoa en çok Aquinolu Tommaso, Kant, Schopenhauer, Hegel, Platon, Leibniz, Herakleitos, Pascal üzerinden özgür irade, yanılgı, duyum ve özgürlük meselelerini sorguluyor. Pessoa Arşivi'ndeki 1478 sayfalık felsefe yazılarından hareketle hazırlanan Felsefi Denemeler'inde de, birçok başka eserinde olduğu gibi, iki farklı dışkimliğe rastlanır: Charles Robert Anon ve Alexander Search. Bu kitapta kendini Ömer Hayyam'la karşılaştırarak dışkimlik meselesine şöyle açıklık getiriyor: Ömer'in tek kişiliği vardı; benim ise, neyse ki ya da ne yazık ki hiç yok. Şimdi böyleyim, bir saat sonra başka. Bir gün nasıl olduğumu ertesi gün unutmuş oluyorum. Ömer neyse o, tek bir dünyada, dış dünyada yaşıyor; bense neysem o değilim, sadece dış dünyada değil, hem ardışık hem de dağınık iç dünyada yaşıyorum. Onun felsefesi, Ömer'inki gibi olmasını istese de hiçbir zaman aynısı olamaz. Bu sayede rızam olmadan, eleştirdiğim felsefeler taşıyorum içimde ruh gibi dolaşan; Ömer onların hepsini reddederdi, çünkü hepsi ona dışsaldı; ben onları yadsıyamam, çünkü onlar bizzat ben'im. Editör Nuno Ribeiro'nun özenli çalışması sayesinde ortaya çıkan, çağımızın en önemli dehalarından Pessoa'nın felsefi çalışmaları, bu kez Türkçe'de ilk kez okuyucuyla buluşuyor.


Felsefi Denemeler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Felsefi Denemeler


Felsefi Denemeler Kitabı İndirme Linkleri


Felsefi Denemeler Pdf İndirme Linkleri

Felsefi Denemeler Yandex Disk Pdf İndir

Felsefi Denemeler Google Drive Pdf İndir


Felsefi Denemeler Epub İndirme Linkleri

Felsefi Denemeler Yandex Disk Ebup İndir

Felsefi Denemeler Google Drive Epub İndir


Felsefi Denemeler Mobi İndirme Linkleri


Felsefi Denemeler Yandex Disk Mobi İndir

Felsefi Denemeler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Felsefi Denemeler Etiketleri

Felsefi Denemeler kitabı hakkında genel bilgiler, Felsefi Denemeler kitabının yazarı kimdir, Felsefi Denemeler kitabının özeti, Felsefi Denemeler pdf indirme linki, Felsefi Denemeler epub indirme linki, Felsefi Denemeler mobi indirme linki, Felsefi Denemeler kitabını indir, Felsefi Denemeler kitabı tanıtım bülteni, Felsefi Denemeler arka kapak yazısı, Felsefi Denemeler kitabı kaç sayfa, Felsefi Denemeler hangi yayınevi tarafından basıldı, Felsefi Denemeler kitabının türü nedir, Felsefi Denemeler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information