-->

Evlilik Anonim Şirketi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Evlilik Anonim Şirketi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Evlilik Anonim Şirketi kitabını inceleyeceğiz. Özge Doğar tarafından yazılan Evlilik Anonim Şirketi kitabı 2015-05-20 tarihinde yayınlanmıştır. Evlilik Anonim Şirketi kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup PUSLU YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Evlilik Anonim Şirketi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Özge Doğar tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Evlilik Anonim Şirketi Kitabı Tanıtım Bülteni

Özge Doğar tarafından kaleme alınmış Evlilik Anonim Şirketi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Hiç beklemediğin bir durum, çat! diye darmadağınık hayatının ortasına, hiç izin alma zahmetinde bile bulunmadan, sana bir can daha eklenivermişti. Hem de öyle bir yere eklenmişti ki; söküp atmak senin ölümün demekti. Yüreğinin tam orta yerinde çarpıyordu kalbi. Herkes için böyle miydi, açıkçası zannetmiyordun. Eğer herkes de böyle olsaydı dünyayı gerçekten sevgi kurtarırdı diye düşündün. Vay be ne güzel bir duygu bu! Diye düşünürken sen, yüreğinin ortasında duran can durmak istemediğini fark etmiş, apar topar toplamıştı eşyalarını."İyi de ben nasıl yaşayacaktım kanayan kalple" diye düşündün, bu önemli değildi ki onun için, çünkü o senin baktığın yerden bakmıyordu. Bakması da mümkün değildi aslında. Sen aşkı çıkarsızca yaşarken, onun için aşk Türk filmlerinden kalmış bir uyuşturucuydu. Zaten ona göre aşk diye bir şey de yoktu. Anlaman çok zordu. Çünkü bir yürek yüreğe eklenmişse sevgiden eklenirdi, kopuşu da o sevginin yokluğundan olmalıydı. Anlamadın. Anlamanda inan mümkün değildi. İnsanlara yapay sevgiler, aşklar, ayrılıklar eklendi. Bu yapaylıklar zamanla insanları duyarsızlaştırdı. Bunların piyasaları oldu. Bu piyasa sayesinde evlilik şirketleri kurdular. Birbirlerini sevmeyen yürekler, sevgisiz çocuklar getirdiler dünyaya. Sevginin ne olduğunu bilmeyen çocuk nasıl sevgi besleyebilirdi? Robota benzeyen kuşaklar yarattık bu sevgi düşmanlığından. İsimler koyduk onlara; x kuşağı y kuşağı, z kuşağı gibi halbuki gerek yoktu bu isimlere kuşakların tek adı olabilirdi senin için. Örneğin sevgi kuşağı gibi… Sevgi varsa bir kuru ekmek paylaşılır diyen insanlar yoktu artık. Sen böyle düşünen belki de son insandın. Bu yapaylık ordusu ne zaman son bulur bilmem ama bir toplumda aşk tükenmişse tükenmemiş hiçbir şey yoktur. Sevgiyle büyür insanlık…"


Evlilik Anonim Şirketi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Evlilik Anonim Şirketi


Evlilik Anonim Şirketi Kitabı İndirme Linkleri


Evlilik Anonim Şirketi Pdf İndirme Linkleri

Evlilik Anonim Şirketi Yandex Disk Pdf İndir

Evlilik Anonim Şirketi Google Drive Pdf İndir


Evlilik Anonim Şirketi Epub İndirme Linkleri

Evlilik Anonim Şirketi Yandex Disk Ebup İndir

Evlilik Anonim Şirketi Google Drive Epub İndir


Evlilik Anonim Şirketi Mobi İndirme Linkleri


Evlilik Anonim Şirketi Yandex Disk Mobi İndir

Evlilik Anonim Şirketi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Evlilik Anonim Şirketi Etiketleri

Evlilik Anonim Şirketi kitabı hakkında genel bilgiler, Evlilik Anonim Şirketi kitabının yazarı kimdir, Evlilik Anonim Şirketi kitabının özeti, Evlilik Anonim Şirketi pdf indirme linki, Evlilik Anonim Şirketi epub indirme linki, Evlilik Anonim Şirketi mobi indirme linki, Evlilik Anonim Şirketi kitabını indir, Evlilik Anonim Şirketi kitabı tanıtım bülteni, Evlilik Anonim Şirketi arka kapak yazısı, Evlilik Anonim Şirketi kitabı kaç sayfa, Evlilik Anonim Şirketi hangi yayınevi tarafından basıldı, Evlilik Anonim Şirketi kitabının türü nedir, Evlilik Anonim Şirketi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information