-->

Esmerliğime Bakma Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Esmerliğime Bakma Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Esmerliğime Bakma kitabını inceleyeceğiz. Mustafa Uçurum tarafından yazılan Esmerliğime Bakma kitabı 2017-07-26 tarihinde yayınlanmıştır. Esmerliğime Bakma kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup İNCİR YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Esmerliğime Bakma hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mustafa Uçurum tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Esmerliğime Bakma Kitabı Tanıtım Bülteni

Mustafa Uçurum tarafından kaleme alınmış Esmerliğime Bakma kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Uzaktan geldim, yoksul kentlerden. Soğuğa dirençli ellerim, acıya doymaz yüzüm vardı. Dayandığım çınar devrildiğinde, bir ışık düşecek damarıma gökten. Yol kenarlarında açmış başıboş çiçekler yollara salacak beni. Kuşlar başıma üşüşürken, ölü kadınların arasından geçip, kızların saçlarından dağılmış sarmaşıkları toplayacağım. ( Toprak Rengi Hayat)   Öfkeni dindirmelisin ve çıkmalısın yola. Yol vermez dağlar, aşılmaz öfkeyle. Yumruğunu ne kadar sıksan da önce kalbinde başlamalı yangın. Bu mevsime aldanma, her şey yerli yerinde olsa da, gün gelir; değişir her şey. Yağmur başlar, rüzgâr çıkar ansızın. Güneş çıkar habersizce dağların ardından. Önce, hazırlıklı olmalısın her şeye. (Parçalanmış Ayak Sesleri)


Esmerliğime Bakma Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Esmerliğime Bakma


Esmerliğime Bakma Kitabı İndirme Linkleri


Esmerliğime Bakma Pdf İndirme Linkleri

Esmerliğime Bakma Yandex Disk Pdf İndir

Esmerliğime Bakma Google Drive Pdf İndir


Esmerliğime Bakma Epub İndirme Linkleri

Esmerliğime Bakma Yandex Disk Ebup İndir

Esmerliğime Bakma Google Drive Epub İndir


Esmerliğime Bakma Mobi İndirme Linkleri


Esmerliğime Bakma Yandex Disk Mobi İndir

Esmerliğime Bakma Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Esmerliğime Bakma Etiketleri

Esmerliğime Bakma kitabı hakkında genel bilgiler, Esmerliğime Bakma kitabının yazarı kimdir, Esmerliğime Bakma kitabının özeti, Esmerliğime Bakma pdf indirme linki, Esmerliğime Bakma epub indirme linki, Esmerliğime Bakma mobi indirme linki, Esmerliğime Bakma kitabını indir, Esmerliğime Bakma kitabı tanıtım bülteni, Esmerliğime Bakma arka kapak yazısı, Esmerliğime Bakma kitabı kaç sayfa, Esmerliğime Bakma hangi yayınevi tarafından basıldı, Esmerliğime Bakma kitabının türü nedir, Esmerliğime Bakma kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information