-->

Eski Zaman Eşkıyaları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Eski Zaman Eşkıyaları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Eski Zaman Eşkıyaları kitabını inceleyeceğiz. Muhsin Kızılkaya tarafından yazılan Eski Zaman Eşkıyaları kitabı 2011-04-01 tarihinde yayınlanmıştır. Eski Zaman Eşkıyaları kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup SEL YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Eski Zaman Eşkıyaları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Muhsin Kızılkaya tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Eski Zaman Eşkıyaları Kitabı Tanıtım Bülteni

Muhsin Kızılkaya tarafından kaleme alınmış Eski Zaman Eşkıyaları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Topu topu birkaç adamdılar. Ölüm fermanlarını, boyunlarındaki hamaylın içinde taşıyorlardı. Oremarlı Settar, taştan bir yüz ifadesiyle uzaklara bakıyor "Bu dağ güneşinin kral olmalı, olmalı ya da ölmeli" diyordu. Maronısli Sadık bilgece konuşuyordu: "Dostluk kayıp bir eşyadır, satılmıyor. Düşmanlık ise arsız bir ottur bu dağlarda, her yerde bitiyor." Gewdanlı Qerdeş, yol arkadaşı İsmail'e dönüyor, "Sınırdan öte yoldur, sınırdan öte kurtuluş.. Bizi oraya Ehmedê Kokel ulaştıracak" diyordu. "hepsi çapraz asmışlardı türkülerine mavzerlerini." Uzun bir yolculuğa çıkmışlardı. Yollarına ihanet, bühtan, sınırın öte yakasındaki savaş, bu yakasındaki kıtlık, kıran çıkıyordu. Eşkıyaydılar. Zaman, eski zamandı.


Eski Zaman Eşkıyaları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Eski Zaman Eşkıyaları


Eski Zaman Eşkıyaları Kitabı İndirme Linkleri


Eski Zaman Eşkıyaları Pdf İndirme Linkleri

Eski Zaman Eşkıyaları Yandex Disk Pdf İndir

Eski Zaman Eşkıyaları Google Drive Pdf İndir


Eski Zaman Eşkıyaları Epub İndirme Linkleri

Eski Zaman Eşkıyaları Yandex Disk Ebup İndir

Eski Zaman Eşkıyaları Google Drive Epub İndir


Eski Zaman Eşkıyaları Mobi İndirme Linkleri


Eski Zaman Eşkıyaları Yandex Disk Mobi İndir

Eski Zaman Eşkıyaları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Eski Zaman Eşkıyaları Etiketleri

Eski Zaman Eşkıyaları kitabı hakkında genel bilgiler, Eski Zaman Eşkıyaları kitabının yazarı kimdir, Eski Zaman Eşkıyaları kitabının özeti, Eski Zaman Eşkıyaları pdf indirme linki, Eski Zaman Eşkıyaları epub indirme linki, Eski Zaman Eşkıyaları mobi indirme linki, Eski Zaman Eşkıyaları kitabını indir, Eski Zaman Eşkıyaları kitabı tanıtım bülteni, Eski Zaman Eşkıyaları arka kapak yazısı, Eski Zaman Eşkıyaları kitabı kaç sayfa, Eski Zaman Eşkıyaları hangi yayınevi tarafından basıldı, Eski Zaman Eşkıyaları kitabının türü nedir, Eski Zaman Eşkıyaları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information