-->

Emma (Fotoğraflı Klasikler) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Emma (Fotoğraflı Klasikler) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Emma (Fotoğraflı Klasikler) kitabını inceleyeceğiz. Jane Austen tarafından yazılan Emma (Fotoğraflı Klasikler) kitabı 2019-03-19 tarihinde yayınlanmıştır. Emma (Fotoğraflı Klasikler) kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Emma (Fotoğraflı Klasikler) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jane Austen tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Emma (Fotoğraflı Klasikler) Kitabı Tanıtım Bülteni

Jane Austen tarafından kaleme alınmış Emma (Fotoğraflı Klasikler) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Jane Austen 1815'te 39 yaşındayken tamamladığı Emma'nın en sevdiği romanı olduğunu söyler. Aşk ve Gurur ile Mansf ield Park gibi romanların yazarının gözbebeğidir bu kitap. Bir taşra kasabasındaki üç genç kızın gerçek aşkı arayışını anlatan roman, bir yandan insan yaradılışının zayıf yönlerini, bir yandan da XIX.  yüzyıl İngiliz toplumunun katı ve ikiyüzlü geleneklerini sorgular, inceden inceye alaya alır. Kendisini bir minyatür sanatçısı olarak gören Austen'ın dehası sağlığında anlaşılamamıştır. Oysa yıllar sonra İngiliz edebiyatının mihenk taşlarından  Virginia Woolf, Austen ve romanı Emma için şunları kaleme alacaktır: "... Bu bitirilmemiş ve aslında önemsiz hikâyede Austen'ın büyüklüğünün bütün unsurları yer alır. Bu hikâye edebiyatın tüm kalıcı niteliğini içerir. Yüzeydeki canlandırmayı, yaşama benzerliği bir yana bırakın, geriye çok daha derin bir haz, insani değerlerin eşsiz bir biçimde öne çıkarılması kalır." Türkiye'den 20 çağdaş fotoğrafçı Can Klasikleri'nin bu özel dizisi için 20 kitabın kapak fotoğrafını özgün yorumlarıyla hazırladı.  


Emma (Fotoğraflı Klasikler) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Emma (Fotoğraflı Klasikler)


Emma (Fotoğraflı Klasikler) Kitabı İndirme Linkleri


Emma (Fotoğraflı Klasikler) Pdf İndirme Linkleri

Emma (Fotoğraflı Klasikler) Yandex Disk Pdf İndir

Emma (Fotoğraflı Klasikler) Google Drive Pdf İndir


Emma (Fotoğraflı Klasikler) Epub İndirme Linkleri

Emma (Fotoğraflı Klasikler) Yandex Disk Ebup İndir

Emma (Fotoğraflı Klasikler) Google Drive Epub İndir


Emma (Fotoğraflı Klasikler) Mobi İndirme Linkleri


Emma (Fotoğraflı Klasikler) Yandex Disk Mobi İndir

Emma (Fotoğraflı Klasikler) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Emma (Fotoğraflı Klasikler) Etiketleri

Emma (Fotoğraflı Klasikler) kitabı hakkında genel bilgiler, Emma (Fotoğraflı Klasikler) kitabının yazarı kimdir, Emma (Fotoğraflı Klasikler) kitabının özeti, Emma (Fotoğraflı Klasikler) pdf indirme linki, Emma (Fotoğraflı Klasikler) epub indirme linki, Emma (Fotoğraflı Klasikler) mobi indirme linki, Emma (Fotoğraflı Klasikler) kitabını indir, Emma (Fotoğraflı Klasikler) kitabı tanıtım bülteni, Emma (Fotoğraflı Klasikler) arka kapak yazısı, Emma (Fotoğraflı Klasikler) kitabı kaç sayfa, Emma (Fotoğraflı Klasikler) hangi yayınevi tarafından basıldı, Emma (Fotoğraflı Klasikler) kitabının türü nedir, Emma (Fotoğraflı Klasikler) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information