-->

Elif Öğretmen Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Elif Öğretmen Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Elif Öğretmen kitabını inceleyeceğiz. Hüseyin Yılmaz tarafından yazılan Elif Öğretmen kitabı 2016-11-26 tarihinde yayınlanmıştır. Elif Öğretmen kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup HAYAT YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Elif Öğretmen hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hüseyin Yılmaz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Elif Öğretmen Kitabı Tanıtım Bülteni

Hüseyin Yılmaz tarafından kaleme alınmış Elif Öğretmen kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Alnımdaki bu çizgiyi, sen hiçbir zaman görmedin. Hâlbuki o, senden kalma bir iz. Gittiğin günün akşamında aynaya baktığımda, perişan yüzümde gördüğüm ilk şeydi o. Gidişin, alnımı birdenbire keskin bıçak gibi kesmişti. O çizgiyi senden kalan tek hatıra olduğu için sevdim. O da bir daha alnımı terk etmedi, senin gibi bırakıp gitmedi. Aksine zaman aktıkça derinleşip yerleşti. Şimdi ince bir çizgiden çok, kırılmış bir dal gibi uzanıyor alnımda."                                                                                                 "Bu topraklar üzerinde büyük oyunlar oynanıyor, ülke olarak bir uçuruma sürükleniyoruz. Hakikati görenlere daha büyük gayret, daha büyük fedakârlık düşüyor. Sen hakikati görenlerdendin, biliyorum. Ama nasıl oluyor da daha ilk imtihanda, bütün bildiklerini unutup kaybetmeyi tercih ediyorsun?"                         Sosyal bir konu etrafında şekillenen bir aşk romanı...


Elif Öğretmen Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Elif Öğretmen


Elif Öğretmen Kitabı İndirme Linkleri


Elif Öğretmen Pdf İndirme Linkleri

Elif Öğretmen Yandex Disk Pdf İndir

Elif Öğretmen Google Drive Pdf İndir


Elif Öğretmen Epub İndirme Linkleri

Elif Öğretmen Yandex Disk Ebup İndir

Elif Öğretmen Google Drive Epub İndir


Elif Öğretmen Mobi İndirme Linkleri


Elif Öğretmen Yandex Disk Mobi İndir

Elif Öğretmen Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Elif Öğretmen Etiketleri

Elif Öğretmen kitabı hakkında genel bilgiler, Elif Öğretmen kitabının yazarı kimdir, Elif Öğretmen kitabının özeti, Elif Öğretmen pdf indirme linki, Elif Öğretmen epub indirme linki, Elif Öğretmen mobi indirme linki, Elif Öğretmen kitabını indir, Elif Öğretmen kitabı tanıtım bülteni, Elif Öğretmen arka kapak yazısı, Elif Öğretmen kitabı kaç sayfa, Elif Öğretmen hangi yayınevi tarafından basıldı, Elif Öğretmen kitabının türü nedir, Elif Öğretmen kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information