-->

Elde Kalanlar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Elde Kalanlar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Elde Kalanlar kitabını inceleyeceğiz. Rasim Öztaş tarafından yazılan Elde Kalanlar kitabı 2019-05-15 tarihinde yayınlanmıştır. 268 sayfa olarak yayınlanan Elde Kalanlar kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup VİVO yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Elde Kalanlar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Rasim Öztaş tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Elde Kalanlar Kitabı Tanıtım Bülteni

Rasim Öztaş tarafından kaleme alınmış Elde Kalanlar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Yazacağım anıların bu konuda yaşanan eksikliği gideremeyeceğini biliyorum. Yine de bir katkı, tarihin üzerine düşen küçük bir not olur düşüncesiyle böyle bir çalışmanın içine girdim. Bakalım sözcükler bizi nereye götürecek, yaşadığımız hikâyelerin içinde nasıl bir gezintiye çıkartacak."                                                                                                                Rasim Öztaş   "Bazen biri… Kim diyordu hatırlamaya çalışıyorum. Ha, Zeynel Metin 'Hüseyin İnan geldi' diyordu, hemen herkes toparlanıyordu. Hüseyin İnan'da kısaydı, ama liderdi… Deryaydı… Hepsi birbirinden değerliydi."                                                                                                                                                                   Hüseyin Şimşek "İnsanın kendisini bir yere ait hissetmesini, bir kültürün parçası olmasını, bir toplulukla aynı duyguları paylaşmasını fazlaca önemsemek, bireyselliğin bu kadar kutsandığı bir çağda garip gelebilir, ama toplumsallığı olmayan bireyin, kapitalizmin amansız çarkları arasında varlık göstermesi neredeyse mucizedir. Köyümüzün 300-400 yıllık kesintisiz bir yaşam alanı olması da bir mucizedir ve bu mucizenin sırrı da toplumsal birlik ve düzeninde gizlidir. Bunu korumalıyız ki mucize devam etsin."                                                                                         Gültan Kışanak "Elazığ'a yönelik anlatacağım çok şey var. Onlarla dostlukların, yol arkadaşlığının en güzelini yaşadım. Direnişin olduğu her yerde bunlar yaşanır."                                                                           Yaşathak Aslan  "Bugün esas tartışılması gereken, cezaevlerinde kimin daha çok ağır işkenceler gördüğü değil, bütün işkencelere rağmen zulme karşı kimin daha çok direniş gösterip teslim olmadığıdır. Elazığ bu anlamıyla, baskı ve işkencelere karşı direnişleriyle, askeri hiçbir kural ve yaptırımı tanımamasıyla, cuntacıların devrimci tutsakları teslim alma politikalarını boşa çıkarmasıyla örnek alınması gereken bir hapishanedir."                                                                                                                           Fethi Özün


Elde Kalanlar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Elde Kalanlar


Elde Kalanlar Kitabı İndirme Linkleri


Elde Kalanlar Pdf İndirme Linkleri

Elde Kalanlar Yandex Disk Pdf İndir

Elde Kalanlar Google Drive Pdf İndir


Elde Kalanlar Epub İndirme Linkleri

Elde Kalanlar Yandex Disk Ebup İndir

Elde Kalanlar Google Drive Epub İndir


Elde Kalanlar Mobi İndirme Linkleri


Elde Kalanlar Yandex Disk Mobi İndir

Elde Kalanlar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Elde Kalanlar Etiketleri

Elde Kalanlar kitabı hakkında genel bilgiler, Elde Kalanlar kitabının yazarı kimdir, Elde Kalanlar kitabının özeti, Elde Kalanlar pdf indirme linki, Elde Kalanlar epub indirme linki, Elde Kalanlar mobi indirme linki, Elde Kalanlar kitabını indir, Elde Kalanlar kitabı tanıtım bülteni, Elde Kalanlar arka kapak yazısı, Elde Kalanlar kitabı kaç sayfa, Elde Kalanlar hangi yayınevi tarafından basıldı, Elde Kalanlar kitabının türü nedir, Elde Kalanlar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information