-->

Düşbaz ile CIA Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Düşbaz ile CIA Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Düşbaz ile CIA kitabını inceleyeceğiz. Süleyman Turan tarafından yazılan Düşbaz ile CIA kitabı 2014-11-26 tarihinde yayınlanmıştır. Düşbaz ile CIA kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup ARYA YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Düşbaz ile CIA hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Süleyman Turan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Düşbaz ile CIA Kitabı Tanıtım Bülteni

Süleyman Turan tarafından kaleme alınmış Düşbaz ile CIA kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Müthiş bir düşlemle gerçekliği, hayali ve geleceği birlikte yaşayacağınız bir felsefi deneme var karşımızda. Yazar az da olsa nihilist yaklaşımlar sergilese bile, diyalektikselliği yine de elden bırakmamaya çalışmıştır. Kitap sizi geçmişten geleceğe ve bugüne taşıyacaktır. Başrollerini Mel Gibson ve Julia Roberts'ın oynadıkları Komplo Teorisi adlı filmdeki deprem sahnesine açıklık getirmeye yönelik bir eser arıyorsanız, CIA Başkanı ve adamlarının Clinton'ı dinletme gerekçesini öğrenmek istiyorsanız, aynı dönemin CIA direktörü George Tenet'in, Junior Kennedy'yi uçağa binmemesi konusunda uyarmasının temel nedenini ve 1999 Marmara depreminin "açınlanma" serüvenine başkaca bir bakış açısı arıyorsanız, ister hayal ve doğaüstü ister gerçek diye düşünün ama yayınladığımız bu esere bir göz atın! Kitaptan hayatla ilgili kısa bir anektod: Kızılderili Cherokee kabilesinin yaşlılarından biri, kabilenin gençleriyle hayat, aşk ve evlilik üzerine konuşurken şunları söyler: "İçimizde iki kurt vardır ve bunların arasında korkunç bir savaş hüküm sürer. Kurtlardan biri korkuyu, öfkeyi, kıskançlığı, pişmanlığı, açgözlülüğü, kibri, yalanları, üstünlük taslamayı, benciliği, kısacası tüm olumsuzlukları temsil eder. İkincisi ise; huzuru, sevgiyi, umudu, paylaşmayı, cömertliği, nezaketi, yardımseverliliği, dostluğu, anlayışı, merhameti ve inancı..." Dinleyenlerden biri sorar: "Peki, hangi kurt kazanacak?" Yaşlı adam kısaca cevap verir: "Beslediğiniz!"


Düşbaz ile CIA Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Düşbaz ile CIA


Düşbaz ile CIA Kitabı İndirme Linkleri


Düşbaz ile CIA Pdf İndirme Linkleri

Düşbaz ile CIA Yandex Disk Pdf İndir

Düşbaz ile CIA Google Drive Pdf İndir


Düşbaz ile CIA Epub İndirme Linkleri

Düşbaz ile CIA Yandex Disk Ebup İndir

Düşbaz ile CIA Google Drive Epub İndir


Düşbaz ile CIA Mobi İndirme Linkleri


Düşbaz ile CIA Yandex Disk Mobi İndir

Düşbaz ile CIA Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Düşbaz ile CIA Etiketleri

Düşbaz ile CIA kitabı hakkında genel bilgiler, Düşbaz ile CIA kitabının yazarı kimdir, Düşbaz ile CIA kitabının özeti, Düşbaz ile CIA pdf indirme linki, Düşbaz ile CIA epub indirme linki, Düşbaz ile CIA mobi indirme linki, Düşbaz ile CIA kitabını indir, Düşbaz ile CIA kitabı tanıtım bülteni, Düşbaz ile CIA arka kapak yazısı, Düşbaz ile CIA kitabı kaç sayfa, Düşbaz ile CIA hangi yayınevi tarafından basıldı, Düşbaz ile CIA kitabının türü nedir, Düşbaz ile CIA kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information