-->

Düş Zamanı Öyküleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Düş Zamanı Öyküleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Düş Zamanı Öyküleri kitabını inceleyeceğiz. Müştehir Karakaya tarafından yazılan Düş Zamanı Öyküleri kitabı 2015-09-01 tarihinde yayınlanmıştır. Düş Zamanı Öyküleri kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup ARAMİS YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Düş Zamanı Öyküleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Müştehir Karakaya tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Düş Zamanı Öyküleri Kitabı Tanıtım Bülteni

Müştehir Karakaya tarafından kaleme alınmış Düş Zamanı Öyküleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Aslında hayat öykü tadında yaşanır. Uzunlu kısalı öykülerimiz bir araya gelip ömür çizgilerimizi belirler. Bazen acı, bazen tatlı, kimi zaman hüzünlü, kimi zaman neşeli günler birbirinin peşi sıra yaşanır gider. Söz ehli olanlar, kendi hayal süzgeçlerinden damıtarak anlatırlar bizlere bizim kırık dökük öykülerimizi. Düş Zamanı Öyküleri işte böylesi bir çabanın ürünü. Düş ve gerçek arasında mekik dokuyan bir eser. Okura "Gerçeklik nedir?", "Bilinmezliklerle örülü bir yoldan nereye varılır?", "Hayallerimizi yitirsek yaşayabilir miyiz?" diye sorduruyor Müştehir Karakaya… Yoksulluğun ayıp görülmediği, kimsesizliğin ve sahipsizliğin sınırlarının tam olarak belirlenmediği, bir parça acıklı, çokça umut dolu bir dünyanın ip uçları var Düş Zamanı Öyküleri'nin satır aralarında. Anadolu tepeden tırnağa gizemli fakat aynı zamanda apaçık zıtlıklarla kuşatılmış bir coğrafya değil midir zaten? Müştehir Karakaya'nın tecrübeli kalemiyle biçimlenmiş Düş Zamanı Öyküleri'nde sokakta oyun oynayan çocuklardan, geleceğe dair pembe hayaller kuran genç kızlardan, yaşını başını almış fakat söyleyecek çokça sözü olan yaşlılardan haberler alacaksınız. Hayatı henüz anlayamadan bu dünyadan göçüveren henüz delikanlı dahi olmamışlarla, elini cebine attığında tarifsiz bir boşlukla baş başa kalan babalarla, evlatlarının gözlerinin ta içine bakan sevgi dolu annelerle, kısacası hayatın her kıyısından insanla karşılaşacaksınız…


Düş Zamanı Öyküleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Düş Zamanı Öyküleri


Düş Zamanı Öyküleri Kitabı İndirme Linkleri


Düş Zamanı Öyküleri Pdf İndirme Linkleri

Düş Zamanı Öyküleri Yandex Disk Pdf İndir

Düş Zamanı Öyküleri Google Drive Pdf İndir


Düş Zamanı Öyküleri Epub İndirme Linkleri

Düş Zamanı Öyküleri Yandex Disk Ebup İndir

Düş Zamanı Öyküleri Google Drive Epub İndir


Düş Zamanı Öyküleri Mobi İndirme Linkleri


Düş Zamanı Öyküleri Yandex Disk Mobi İndir

Düş Zamanı Öyküleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Düş Zamanı Öyküleri Etiketleri

Düş Zamanı Öyküleri kitabı hakkında genel bilgiler, Düş Zamanı Öyküleri kitabının yazarı kimdir, Düş Zamanı Öyküleri kitabının özeti, Düş Zamanı Öyküleri pdf indirme linki, Düş Zamanı Öyküleri epub indirme linki, Düş Zamanı Öyküleri mobi indirme linki, Düş Zamanı Öyküleri kitabını indir, Düş Zamanı Öyküleri kitabı tanıtım bülteni, Düş Zamanı Öyküleri arka kapak yazısı, Düş Zamanı Öyküleri kitabı kaç sayfa, Düş Zamanı Öyküleri hangi yayınevi tarafından basıldı, Düş Zamanı Öyküleri kitabının türü nedir, Düş Zamanı Öyküleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information