-->

Drakula Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Drakula Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Drakula kitabını inceleyeceğiz. Bram Stoker tarafından yazılan Drakula kitabı 2018-06-12 tarihinde yayınlanmıştır. Drakula kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup BORDO SİYAH yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Drakula hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Bram Stoker tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Drakula Kitabı Tanıtım Bülteni

Bram Stoker tarafından kaleme alınmış Drakula kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Avrupa'nın  sınır  bölgelerinden  bir  yerden  gelen  Kont  Drakula,  Viktorya  Çağı  İngiltere'sinde  ortalığa  dehşet  saçar.  Lanetli,  denetlenemez olan bir güç, sarsılmaz görünen bir düzenin içine sızmıştır. Cinsiyet ayrımı-nın,  sınıflar  ayrımı  gibi  mevcut  toplumsal  düzenin  temel  dayanaklarını  oluşturduğu,  kadının  çekirdek  ailedeki  anne  rolünün  kutsallaştırıldığı  bir  kültürel  coğrafyada  ve  dönemde, Bram Stoker, bir aristokratı vampirleştirerek yerleşik anlayış ve ahlak normlarını "dişleyip" durur. Mektuplar, günlükler, notlar  biçiminde  birinci  tekil  kişi  anlatımlar zincirinden  oluşan  Drakula  romanı,  korku  türünün  en  püpüler  klasiği  sayılsa  bile,  bu  türün çok ötesine geçen açılımlarıyla gerçek  edebiyat klasiği oluyor.


Drakula Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Drakula


Drakula Kitabı İndirme Linkleri


Drakula Pdf İndirme Linkleri

Drakula Yandex Disk Pdf İndir

Drakula Google Drive Pdf İndir


Drakula Epub İndirme Linkleri

Drakula Yandex Disk Ebup İndir

Drakula Google Drive Epub İndir


Drakula Mobi İndirme Linkleri


Drakula Yandex Disk Mobi İndir

Drakula Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Drakula Etiketleri

Drakula kitabı hakkında genel bilgiler, Drakula kitabının yazarı kimdir, Drakula kitabının özeti, Drakula pdf indirme linki, Drakula epub indirme linki, Drakula mobi indirme linki, Drakula kitabını indir, Drakula kitabı tanıtım bülteni, Drakula arka kapak yazısı, Drakula kitabı kaç sayfa, Drakula hangi yayınevi tarafından basıldı, Drakula kitabının türü nedir, Drakula kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information