-->

Dört Mahkum Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Dört Mahkum Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Dört Mahkum kitabını inceleyeceğiz. Yaşar Esen tarafından yazılan Dört Mahkum kitabı 2013-07-30 tarihinde yayınlanmıştır. Dört Mahkum kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup AYIŞIĞI KİTAPLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Dört Mahkum hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Yaşar Esen tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Dört Mahkum Kitabı Tanıtım Bülteni

Yaşar Esen tarafından kaleme alınmış Dört Mahkum kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Üç gündür aralıklarla yağan yağmur İstanbul semalarından ayrılmaya niyeti olmadığını o gün yine gösterip, hâlâ ince ince yağarken, Nisan ayının gelmesiyle yağmurla buluşan topraktan çıkan o güzel koku, tüm şehri etkisi altına almıştı. Bu hoş kokuya rağmen şehir karmaşa içinde yeni güne başladığında, kalabalıkların koşuşturması olanca hızıyla devam ediyordu. Az önce başlayan poyrazdan savrulan şemsiyelerini zorlukla toplayan insanlar, erken kalkmanın mahmurluğuyla bulabildikleri araçlara biniyorlardı. Şiddetini öğleye doğru artıran yağmur, rüzgârla birlikte şehri esir alıp sıkıca sararken, camilerden yükselen ezan sesleri şehrin gürültüsü arasında eriyip semaya ulaşıyordu.


Dört Mahkum Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Dört Mahkum


Dört Mahkum Kitabı İndirme Linkleri


Dört Mahkum Pdf İndirme Linkleri

Dört Mahkum Yandex Disk Pdf İndir

Dört Mahkum Google Drive Pdf İndir


Dört Mahkum Epub İndirme Linkleri

Dört Mahkum Yandex Disk Ebup İndir

Dört Mahkum Google Drive Epub İndir


Dört Mahkum Mobi İndirme Linkleri


Dört Mahkum Yandex Disk Mobi İndir

Dört Mahkum Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Dört Mahkum Etiketleri

Dört Mahkum kitabı hakkında genel bilgiler, Dört Mahkum kitabının yazarı kimdir, Dört Mahkum kitabının özeti, Dört Mahkum pdf indirme linki, Dört Mahkum epub indirme linki, Dört Mahkum mobi indirme linki, Dört Mahkum kitabını indir, Dört Mahkum kitabı tanıtım bülteni, Dört Mahkum arka kapak yazısı, Dört Mahkum kitabı kaç sayfa, Dört Mahkum hangi yayınevi tarafından basıldı, Dört Mahkum kitabının türü nedir, Dört Mahkum kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information