-->

Diriliş / Amnezi Serisi 3 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Diriliş / Amnezi Serisi 3 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Diriliş / Amnezi Serisi 3 kitabını inceleyeceğiz. Jennifer Rush tarafından yazılan Diriliş / Amnezi Serisi 3 kitabı 2017-02-01 tarihinde yayınlanmıştır. Diriliş / Amnezi Serisi 3 kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Diriliş / Amnezi Serisi 3 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jennifer Rush tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Diriliş / Amnezi Serisi 3 Kitabı Tanıtım Bülteni

Jennifer Rush tarafından kaleme alınmış Diriliş / Amnezi Serisi 3 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

GÖREVİNİ HATIRLAMIYORDU. AMA KIZIN YÜZÜNÜ ASLA UNUTMAYACAKTI.   Şube dağılmıştır ama Anna, Sam, Cas ve Nick yine de diken üstündedir. Organizasyondan geriye kalanlar pusuya yatmıştır, eski hayatlarına dair hatıralarıysa daha güçlü bir şekilde geri dönmektedir; özellikle de Nick'inkiler…   Bölük pörçük anılarının ve Şube dosyalarındaki ipuçlarının izini süren Nick, cevapları ve rüyalarından bir türlü çıkmayan kızı bulmak için tek başına yola koyulur. Oysa genç kızın yaşadığı sakin kasaba sırlarla doludur ve Nick sonunda, ortak geçmişlerini ortaya çıkarmanın ölümcül sonuçlar doğurabileceğini öğrenecektir...   Amnezi efsanesinin heyecan yüklü finalini ve Şube'yi bu kez Nick'in gözünden okuyun.   ŞUBE'YE BULAŞAN HİÇ KİMSE MASUM DEĞİLDİ. BEN DAHİL.   Anna'nın ya da Sam'in, hatta Cas'in bile işitme mesafesinde olmayacağı, yalnız geçireceğim birkaç günü gözümde canlandırdım ve içten içe, hayatımdaki en büyük hatalardan birini yapıp yapmadığımı düşünmeye başladım. O üçü, tek tanıdıklarımdı. Tanıma gereği duyduğum tek insanlar onlardı.   Fakat geçmişi, yapmış olabileceğim hataları merak ederek yaşamak, bir avuç hap misali içimi parçalıyordu.   Gitmek zorundaydım.   Neyle karşılaşırsam karşılaşayım.   "Bu gerilim yüklü roman, ilk sayfalarından itibaren okuru koltuğuna yapıştıracak. Kesinlikle sürükleyici bir hikâye." Kirkus Reviews   "Macera dolu… Sırların açığa çıkışı ve olayların hızı hikâyeyi bir hayli sürükleyici kılıyor." Publishers Weekly   "Sürükleyici bir roman… Distopik kitap arayışındaki okurlar bu yeni maceraya bayılacak." Booklist


Diriliş / Amnezi Serisi 3 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Diriliş / Amnezi Serisi 3


Diriliş / Amnezi Serisi 3 Kitabı İndirme Linkleri


Diriliş / Amnezi Serisi 3 Pdf İndirme Linkleri

Diriliş / Amnezi Serisi 3 Yandex Disk Pdf İndir

Diriliş / Amnezi Serisi 3 Google Drive Pdf İndir


Diriliş / Amnezi Serisi 3 Epub İndirme Linkleri

Diriliş / Amnezi Serisi 3 Yandex Disk Ebup İndir

Diriliş / Amnezi Serisi 3 Google Drive Epub İndir


Diriliş / Amnezi Serisi 3 Mobi İndirme Linkleri


Diriliş / Amnezi Serisi 3 Yandex Disk Mobi İndir

Diriliş / Amnezi Serisi 3 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Diriliş / Amnezi Serisi 3 Etiketleri

Diriliş / Amnezi Serisi 3 kitabı hakkında genel bilgiler, Diriliş / Amnezi Serisi 3 kitabının yazarı kimdir, Diriliş / Amnezi Serisi 3 kitabının özeti, Diriliş / Amnezi Serisi 3 pdf indirme linki, Diriliş / Amnezi Serisi 3 epub indirme linki, Diriliş / Amnezi Serisi 3 mobi indirme linki, Diriliş / Amnezi Serisi 3 kitabını indir, Diriliş / Amnezi Serisi 3 kitabı tanıtım bülteni, Diriliş / Amnezi Serisi 3 arka kapak yazısı, Diriliş / Amnezi Serisi 3 kitabı kaç sayfa, Diriliş / Amnezi Serisi 3 hangi yayınevi tarafından basıldı, Diriliş / Amnezi Serisi 3 kitabının türü nedir, Diriliş / Amnezi Serisi 3 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information