-->

Dayanılmaz Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Dayanılmaz Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Dayanılmaz kitabını inceleyeceğiz. Sara Shepard tarafından yazılan Dayanılmaz kitabı 2016-07-28 tarihinde yayınlanmıştır. Dayanılmaz kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup MARTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Dayanılmaz hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sara Shepard tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Dayanılmaz Kitabı Tanıtım Bülteni

Sara Shepard tarafından kaleme alınmış Dayanılmaz kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sırları güvende tutmanın tek yolu hiç sır saklamamaktır.   Sevimli Küçük Yalancılar'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor! A, tabii ki hâlâ kızların peşinde. Kimsenin göremeyeceği yerlere gizlenip Yalancılar'ı izliyor ve onların en karanlık sırlarını tek tek ortaya çıkarıyor.   Emily eski aşkıyla yeniden buluşuyor fakat bu defa bebek adımlarıyla ilerlemekte kararlı. Peki, gerçekten aşka mı yoksa yeni bir kalp ağrısına doğru mu ilerliyor? Spencer, Princeton gezisinde inişli çıkışlı kampüs hayatıyla ilgili çok şey öğreniyor. Noel'ın babasının yepyeni bir yüzünü gören Aria, Noel'la arasını açabilecek bu sırrı ona söyleyip söylememenin sancısı içinde. Hanna ise kendisi için sonuç ne olursa olsun, içindeki A ile temasa geçmeye hazır.   Kızlar sır üstüne sır, yalan üstüne yalan ekleyerek A'nın tehlikeli ağına dolanıyorlar. Daha da kötüsü A, tetiği çekip Sevimli Küçük Yalancılar'ın sonunu getirmekte hiç bu kadar kararlı olmamıştı!


Dayanılmaz Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Dayanılmaz


Dayanılmaz Kitabı İndirme Linkleri


Dayanılmaz Pdf İndirme Linkleri

Dayanılmaz Yandex Disk Pdf İndir

Dayanılmaz Google Drive Pdf İndir


Dayanılmaz Epub İndirme Linkleri

Dayanılmaz Yandex Disk Ebup İndir

Dayanılmaz Google Drive Epub İndir


Dayanılmaz Mobi İndirme Linkleri


Dayanılmaz Yandex Disk Mobi İndir

Dayanılmaz Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Dayanılmaz Etiketleri

Dayanılmaz kitabı hakkında genel bilgiler, Dayanılmaz kitabının yazarı kimdir, Dayanılmaz kitabının özeti, Dayanılmaz pdf indirme linki, Dayanılmaz epub indirme linki, Dayanılmaz mobi indirme linki, Dayanılmaz kitabını indir, Dayanılmaz kitabı tanıtım bülteni, Dayanılmaz arka kapak yazısı, Dayanılmaz kitabı kaç sayfa, Dayanılmaz hangi yayınevi tarafından basıldı, Dayanılmaz kitabının türü nedir, Dayanılmaz kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information