-->

Çölün Feryadı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Çölün Feryadı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Çölün Feryadı kitabını inceleyeceğiz. Habib Mert tarafından yazılan Çölün Feryadı kitabı 2014-11-18 tarihinde yayınlanmıştır. Çölün Feryadı kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup KALENDER YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Çölün Feryadı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Habib Mert tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Çölün Feryadı Kitabı Tanıtım Bülteni

Habib Mert tarafından kaleme alınmış Çölün Feryadı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Yol uzun, yol kahır dolu… Kervan dertli, kervan yorgun… Zaman durmuş sanki… Atılan her adım, yüreklere ince sızılardan dokunuşlar işliyor ve yollar, mersiyeler, ağıtlar yakıyor… Bir kervan, sessizce, sükûnetle ve vicdansız vicdanları telaşlandırmadan ölüme yürüyor. Bir ölüm ki fersah-fersah tarihe işleniyor. Bir ölüm ki aşk yüklenmiş kocaman yürekleri maşukuna taşıyor. Ve babam ayaklandı. Rüzgâr ayaklandı, yollar ayaklandı… Dilde söz ayaklandı, kalpte aşk… Bir başka yürüdü Zülcenah en önde… Bir başka dalgalandı İslam bayrağı alemdar Abbas'ın kollarında. Ali Ekber, bir başka yiğitti o gün, Kasım bir başka yürekliydi. Gönüller aşka tutulmuştu bir kere. Babam aşkını haykırıyordu. Allah Resulü'nün sedası yükseliyordu dört bir yanda. Ve yol boyunca bir daha susmadı babam. Karşılaştığı her topluluğa seslendi Peygamber diliyle: "Eğer bu dünya hayatı, bazılarının nazarında değerli sayılıyorsa, Allah'ın mükâfat dünyası daha yüce ve değerlidir." İmam Hüseyin şöyle seslendi Ehl-i Beyt'ine: Ey Muhammed hanedanı! Allah'ın selamı üzerinize olsun. Ben en yakın zamanda aranızdan ayrılacağım."


Çölün Feryadı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Çölün Feryadı


Çölün Feryadı Kitabı İndirme Linkleri


Çölün Feryadı Pdf İndirme Linkleri

Çölün Feryadı Yandex Disk Pdf İndir

Çölün Feryadı Google Drive Pdf İndir


Çölün Feryadı Epub İndirme Linkleri

Çölün Feryadı Yandex Disk Ebup İndir

Çölün Feryadı Google Drive Epub İndir


Çölün Feryadı Mobi İndirme Linkleri


Çölün Feryadı Yandex Disk Mobi İndir

Çölün Feryadı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Çölün Feryadı Etiketleri

Çölün Feryadı kitabı hakkında genel bilgiler, Çölün Feryadı kitabının yazarı kimdir, Çölün Feryadı kitabının özeti, Çölün Feryadı pdf indirme linki, Çölün Feryadı epub indirme linki, Çölün Feryadı mobi indirme linki, Çölün Feryadı kitabını indir, Çölün Feryadı kitabı tanıtım bülteni, Çölün Feryadı arka kapak yazısı, Çölün Feryadı kitabı kaç sayfa, Çölün Feryadı hangi yayınevi tarafından basıldı, Çölün Feryadı kitabının türü nedir, Çölün Feryadı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information