-->

Ceviz Ağacının Altında Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ceviz Ağacının Altında Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ceviz Ağacının Altında kitabını inceleyeceğiz. Seyit Soydan tarafından yazılan Ceviz Ağacının Altında kitabı 2014-11-04 tarihinde yayınlanmıştır. Ceviz Ağacının Altında kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup LA KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ceviz Ağacının Altında hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Seyit Soydan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ceviz Ağacının Altında Kitabı Tanıtım Bülteni

Seyit Soydan tarafından kaleme alınmış Ceviz Ağacının Altında kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ödüllü Yazar Seyit Soydan'ın Ceviz Ağacının Altında isimli öykü kitabı çıktı... Öyküler bitimsizdir aslında. Yazar anlatır ama okuyucu yüreğiyle tamamlar onu. Siz yüreğinizi katmazsanız yarım kalır, yetim kalır. Seyit Soydan'ın öyküleri, sizi sarar sarmalar, içine alır. Bu öyküleri her nerede okursanız okuyun, artık orada duramazsınız. Ya bir deniz kenarında bulursunuz kendinizi, maviliklere açıldıkça içiniz nedensiz bir huzurla dolmaya başlar, ya da çocuk olur bir dağ başından köye doğru çimlerin üzerinden yuvarlanırsınız neşe içinde. İnsan öyküleri anlatır Seyit Soydan. Yan yana duran ama birleşemeyen ya da bambaşka yerlere savrulan ama ayrılamayan insanları en çok. Capcanlı anlatır. Öyle ki kitabı kapadığınızda, ceviz ağacının altında hep birlikte Halis'i bekler buluruz kendimizi. Ve yüreğimizle inanırız, henüz gelmemiştir ama mutlaka gelecektir. Bize olmasa Yurda'ya dönecektir. Çünkü bu öykülerde, buruk ve acıtan bir hüznün yanında, yeşile hevesli bir tomurcuk mutlaka vardır. Ve bizim yüreğimiz hep o tomurcuktan yana atar. Siz de yüreğinizle tamamlayın bu öyküleri. Yetim kalmasınlar. Çünkü: " …Ve diz kırıp aynı sofrada ortak olduysak dost gülüşlere Yarenim, uzaklarda olsan da kalbimin yanı başımda çarpan sesini duyuyorum. Paylaştığımız gökyüzü birleştirecektir elbette, umuda sevdalı yüreklerimizi…"


Ceviz Ağacının Altında Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ceviz Ağacının Altında


Ceviz Ağacının Altında Kitabı İndirme Linkleri


Ceviz Ağacının Altında Pdf İndirme Linkleri

Ceviz Ağacının Altında Yandex Disk Pdf İndir

Ceviz Ağacının Altında Google Drive Pdf İndir


Ceviz Ağacının Altında Epub İndirme Linkleri

Ceviz Ağacının Altında Yandex Disk Ebup İndir

Ceviz Ağacının Altında Google Drive Epub İndir


Ceviz Ağacının Altında Mobi İndirme Linkleri


Ceviz Ağacının Altında Yandex Disk Mobi İndir

Ceviz Ağacının Altında Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ceviz Ağacının Altında Etiketleri

Ceviz Ağacının Altında kitabı hakkında genel bilgiler, Ceviz Ağacının Altında kitabının yazarı kimdir, Ceviz Ağacının Altında kitabının özeti, Ceviz Ağacının Altında pdf indirme linki, Ceviz Ağacının Altında epub indirme linki, Ceviz Ağacının Altında mobi indirme linki, Ceviz Ağacının Altında kitabını indir, Ceviz Ağacının Altında kitabı tanıtım bülteni, Ceviz Ağacının Altında arka kapak yazısı, Ceviz Ağacının Altında kitabı kaç sayfa, Ceviz Ağacının Altında hangi yayınevi tarafından basıldı, Ceviz Ağacının Altında kitabının türü nedir, Ceviz Ağacının Altında kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information