-->

Cesur Yürek Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Cesur Yürek Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Cesur Yürek kitabını inceleyeceğiz. Mükerrem Çetinalp tarafından yazılan Cesur Yürek kitabı 2009-03-16 tarihinde yayınlanmıştır. 474 sayfa olarak yayınlanan Cesur Yürek kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup SAVAŞ YAYINLARI-SINAV KİTAPLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Cesur Yürek hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mükerrem Çetinalp tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Cesur Yürek Kitabı Tanıtım Bülteni

Mükerrem Çetinalp tarafından kaleme alınmış Cesur Yürek kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Güneydoğu Anadolu'nun tarihi zenginliklerine sahip en önemli şehirlerinden Urfa'da doğmuş büyümüş bir genç kız ile Kafkasya'dan göç ederek Türkiye'ye gelmiş genç bir adamın hayatlarının, bir noktada kesişmesi ile ortaya çıkan bir ailenin öyküsüdür bu kitapta anlatılanlar... Farklı kültürlere sahip iki insanın yaşadığı kültür karmaşasının yaşamları üzerinde oynadığı roller, çocuk yaşta evlendirilmiş ve peş peşe evlat sahibi olmuş bir çocuk annenin dramatik yaşam öyküsüdür... Okuması, yazması olmayan bir çocuk kadının yedi çocuğuna bakabilmek için onuruyla verdiği hayat kavgalarını, annelik mesuliyetiyle evlatlarına nasıl da kahramanca kol kanat gerdiğini birisi MS, diğeri akciğer kanseri olan dört erkek evladını kaybetmenin acısını anlatıyor... Yedi çocuklarının her birisi kendi yazgılarını yaşarlar, sadece birisi baş kaldırır... O, tarikatçı babanın Atatürkçü kızıdır... Daima şansını zorlayarak kendine yazılmış olan kaderini değiştirmeye çalışır... Bunda ne kadar başarılı olabildiyse kitabın içindeki satır aralarında mevcuttur...


Cesur Yürek Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Cesur Yürek


Cesur Yürek Kitabı İndirme Linkleri


Cesur Yürek Pdf İndirme Linkleri

Cesur Yürek Yandex Disk Pdf İndir

Cesur Yürek Google Drive Pdf İndir


Cesur Yürek Epub İndirme Linkleri

Cesur Yürek Yandex Disk Ebup İndir

Cesur Yürek Google Drive Epub İndir


Cesur Yürek Mobi İndirme Linkleri


Cesur Yürek Yandex Disk Mobi İndir

Cesur Yürek Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Cesur Yürek Etiketleri

Cesur Yürek kitabı hakkında genel bilgiler, Cesur Yürek kitabının yazarı kimdir, Cesur Yürek kitabının özeti, Cesur Yürek pdf indirme linki, Cesur Yürek epub indirme linki, Cesur Yürek mobi indirme linki, Cesur Yürek kitabını indir, Cesur Yürek kitabı tanıtım bülteni, Cesur Yürek arka kapak yazısı, Cesur Yürek kitabı kaç sayfa, Cesur Yürek hangi yayınevi tarafından basıldı, Cesur Yürek kitabının türü nedir, Cesur Yürek kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information