-->

Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem kitabını inceleyeceğiz. Abdullah Rıza Ergüven tarafından yazılan Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem kitabı 2011-08-01 tarihinde yayınlanmıştır. Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup BERFİN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Abdullah Rıza Ergüven tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem Kitabı Tanıtım Bülteni

Abdullah Rıza Ergüven tarafından kaleme alınmış Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"... Raporculardan ilkinin Moon Tarikatı'ndan olmasına, Hukuk Profesörlerinin de raporlarını, Tarikatçı Profesörü öykünerek yazmalarına karşılık; her iki raporcu da onaylamaları, adaletin ortak yanlışta birleştiklerini kanıtlıyordu. Bu da adaleti sarsan bir uçurumdu! Benim anlamadığım büyük oyunlardan biri de, İslam Prof. bilirkişinin Moon Tarikatı'ndan olmasıydı! Duruma göre Prof. bilirkişi hem Müslümandı, hem de Hıristiyan! Demek bir değil, ikili oynuyordu! Oynamak ne demek? Yargılıkla alay ediyordu adalet adına! Sonra bu ikili oyunun 1400 yıldan beri oynanan büyük oyunun bir başka senaryosu olduğunu anladım. Yargılıkta buna kendim tanık olmayıp da, aynı şeyi başkasından duymuş olsaydım inanamazdım! Bunu beni sorgulayan yargılığın ne yargıcı, ne de savcısı gözönüne aldı. Sonra iyice anladım ki sokakta olduğu gibi savcılar, yargıçlar kördöğüşüne kapılmışlardı. Ama yargılıkların savcıları, yargıçları, 'Türkiye Cumhuriyeti laik ama, ben değilim. Ben müslümanım!' diye hakarette bulunan Cumhurreislerine Başbakanlara hiçbir şey yapamıyor, bön bön bakıyorlardı! Büyük oyunun bitmez tükenmez senaryosuydu içimizdeki cehenneme yapışık!.."


Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem


Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem Kitabı İndirme Linkleri


Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem Pdf İndirme Linkleri

Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem Yandex Disk Pdf İndir

Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem Google Drive Pdf İndir


Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem Epub İndirme Linkleri

Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem Yandex Disk Ebup İndir

Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem Google Drive Epub İndir


Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem Mobi İndirme Linkleri


Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem Yandex Disk Mobi İndir

Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem Etiketleri

Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem kitabı hakkında genel bilgiler, Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem kitabının yazarı kimdir, Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem kitabının özeti, Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem pdf indirme linki, Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem epub indirme linki, Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem mobi indirme linki, Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem kitabını indir, Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem kitabı tanıtım bülteni, Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem arka kapak yazısı, Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem kitabı kaç sayfa, Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem hangi yayınevi tarafından basıldı, Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem kitabının türü nedir, Büyük Oyun ve İçimizdeki Cehennem kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information