-->

Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri kitabını inceleyeceğiz. Fernando Pessoa tarafından yazılan Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri kitabı 2018-04-04 tarihinde yayınlanmıştır. Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Fernando Pessoa tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri Kitabı Tanıtım Bülteni

Fernando Pessoa tarafından kaleme alınmış Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Edebiyat tarihinin en ilginç dedektif karakterlerinden biri olma potansiyelini taşıyan Doktor Abílio Quaresma, akıl yürütmeyi baş tacı eder, satranç ve mantık problemlerine meraklıdır. Polisin ve adli makamların çözemediği vakalara müdahil olup suç dünyasının bulmacalarını çözmekten kendini alıkoyamaz. Bu ilginç karakter hakkındaki eskiz notları da Pessoa'dan kalan taslaklar arasındaydı. Taslaklardan hareketle bir araya getirilen Doktor Quaresma'nın dedektiflik maceralarından seçilen üç tanesi, okurlara Lizbon malikaneleri ve sokaklarında çözülecek gizemler sunar. Polisiye bir öykünün nasıl yazılabileceği üzerine bir ders haline gelen bu öykülerde Quaresma sahneye çıktığı anda Pessoa'ya özgü zihinsel yetenekler göz kamaştırmaya başlayacaktır. Pessoa: Portekiz edebiyatının matruşkası, içinden durmadan yazarlar çıkaran bir buzdağı. Hayattayken sıradan bir şair olarak tanınıyordu, ama ölümünden sonra bulunan, farklı müstear isimlerle yazmış olduğu, devasa bir örümcek ağını andıran taslakları nadir edebi dehalardan birinin bu dünyadan geçip gitmiş olduğunu gösterdi.


Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri


Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri Kitabı İndirme Linkleri


Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri Pdf İndirme Linkleri

Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri Yandex Disk Pdf İndir

Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri Google Drive Pdf İndir


Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri Epub İndirme Linkleri

Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri Yandex Disk Ebup İndir

Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri Google Drive Epub İndir


Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri Mobi İndirme Linkleri


Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri Yandex Disk Mobi İndir

Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri Etiketleri

Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri kitabı hakkında genel bilgiler, Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri kitabının yazarı kimdir, Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri kitabının özeti, Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri pdf indirme linki, Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri epub indirme linki, Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri mobi indirme linki, Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri kitabını indir, Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri kitabı tanıtım bülteni, Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri arka kapak yazısı, Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri kitabı kaç sayfa, Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri hangi yayınevi tarafından basıldı, Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri kitabının türü nedir, Bulmaca Meraklısı Quaresma & Dedektiflik Öyküleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information